@minilast77
Dit was absoluut de beste camping die we ooit bezocht hebben! Een belevenis voor alle leeftijden, een uniek mooi landschap en eerlijke prijzen. Alles is heel liefdevol vormgegeven en iedereen is vriendelijk. Wij komen terug
Voor een parkeerplaats zijn 4 sterren gerechtvaardigd. Aardige receptie, toilet, wasmachine, droger, aan- en afvoer aanwezig. Zeer mooi uitzicht en omgeving. Het schattige plekje ligt op loopafstand. In de buurt ligt een groot avonturenbos met een klimpark, zipline en boogschieten. Wij komen zeker terug.
Voor ons was de plek daadwerkelijk 5 sterren waard. Zeer rustige ligging. In 7 minuten bereikt u St. Wolfgang met de veerboot (op aanvraag). Ruime plaatsen, sommige direct aan het meer, vriendelijke ontvangst, kleine winkel en prima vertrekpunt voor fietstochten. Prijs voor camper + 2 personen inclusief elektriciteit en douches 33 euro. Geen afvoer van grijs water. Alles is er nog.
De parkeerplaats is zeker aan te raden. Een supervriendelijk onthaal, voldoende grote plaatsen, supersanitair, schoon en goed onderhouden en douches zijn gratis en zonder Tijdslimiet. De huidige kosten voor 1 camper met 2 personen bedragen € 30,00 plus toeristenbelasting (afhankelijk van het seizoen). Levering en afvoer zijn gratis. Het is hier erg rustig, het ligt een beetje afgelegen, maar de bushalte is vlakbij. Met de fiets is het ongeveer 10-15 minuten naar het centrum.
We hebben hier een goede, rustige nacht gehad. Kost momenteel EUR 12,00. Toilet kan in het zwembad gebruikt worden. Elektriciteit, afvoer en vers water aanwezig. U kunt naar de stad lopen of een fietstocht maken langs het Main-Donaukanaal.
Wij waren 5 dagen op de locatie tijdens Pasen. De operators waren erg aardig en behulpzaam. Wij vonden de plek niet zo leuk. Alles is erg krap en dicht op elkaar, een beetje gedateerd en niet echt goed onderhouden. Wij vonden het verontrustend om te zien dat kampeerders die al lang op de camping staan, aan het feesten waren en dat veel kampeerders die al lang op de camping staan, genoten van de reünie en dit ter plekke en tijdens de receptie vierden. De douche was niet in goede staat.
Wij hebben 3 nachten op de bijbehorende parkeerplaats gestaan en hebben gebruik kunnen maken van alle faciliteiten van de camping. Alles is goed onderhouden, mooi vormgegeven en er is een goed uitgerust winkeltje. Ondanks dat het erg druk was, was het aangenaam rustig. We voelden ons zeer comfortabel en zouden graag terugkomen
Je kunt er gemakkelijk een nacht staan. De prijs is absoluut veel te hoog voor wat je vindt. De sanitaire voorzieningen zijn in orde. Al het andere is erg verouderd, niet goed onderhouden en ongecoördineerd. De ACSI-kaart is slechts voor een paar plaatsen geldig.
We hielden van de kleine ruimte, ook al was deze een beetje oud. Een fijne ontvangst (let op: inchecken kan pas vanaf 15.00 uur)) We stonden in een heerlijke groene omgeving, de bakker zit om de hoek. De sanitaire voorzieningen zijn in orde en de douches zijn een droom. ,Kost 2 personen alles in DKK 300 voor één nacht. We vonden Vejle zelf niet echt leuk. Alleen het Duurzaamheidsmuseum en het Flames Restaurant waren voor ons het vermelden waard
een heerlijke plek, je staat direct aan het water en kunt genieten van het uitzicht. het toilet is prima. Voor de douches heeft u naast het parkeertarief van DKK 175 (2 personen, 1 camper) de havenkaart nodig. Super lekker visrestaurant direct aan de haven en ook op andere locaties. en het beste van alles: een heerlijk zwemstrand
de plaats heeft alles wat je als kampeerder nodig hebt. de sanitaire voorzieningen zijn in orde. we gebruikten het zwembad, wat erg positief was omdat we alleen waren. Over het algemeen voelden we ons niet op ons gemak. Veel te groot, te duur en helemaal geen comfort zoals je op veel andere plaatsen in DK zou vinden. wij komen niet terug.
Wij kunnen ons alleen maar aansluiten bij de eerdere positieve recensies. We waren hier helemaal tevreden en gelukkig. . De hele plaats is prachtig aangelegd en nodigt op veel plaatsen uit om hygge te zijn. Je voelt je een beetje alsof je in de jungle bent als je je ogen sluit... de vogelzang is zo mooi... een tip voor de douches, neem zeker een tweede vijfkroonstukje mee ☺️ Dankzij de zeer vriendelijke gastheren?
superleuke camping. we stonden in de duinen. Je hoeft alleen maar over de duinen te lopen om bij de zee te komen. Sanitair voldoende en super schoon. Er zijn altijd voldoende plaatsen waar je zonder reservering terecht kunt. We waren blij en zullen terugkomen. een prachtige plek
Absoluut 5 sterren voor een parkeerplaats. Alles wat je als kampeerder nodig hebt is aanwezig. Een prachtige plek, gelegen aan een meer. Zeer rustig, wij stonden met 3 andere campers. zelfs vissen is toegestaan. Sanitair voldoende en schoon.
Een goede parkeerplaats direct aan de Weser. je staat op weide en deels grind. Aan- en afvoer is mogelijk voor 1 euro. Er zijn 40 plaatsen, waarvan 36 met elektriciteit (€ 1/2 kWh). Betaalautomaat is momenteel kapot, u betaalt contant met contant geld in de envelop. (10 € per nacht) De historische, prachtige oude binnenstad is te voet in 10 minuten te bereiken en vanaf het plein fietst u direct naar prachtige delen van het Weserfietspad. stille plaats
Sitecode: 81998
Nadat we eerst naar een parkeerplaats dichtbij de stad waren gereden die gewoon eng was, kwamen we gelukkig hier terecht. een super aardige ontvangst, sanitair schoon en in orde. Aan- en afvoer beschikbaar. Het is er heerlijk rustig, midden in het groen, je kunt zelf je plekje kiezen en het centrum ligt op zo'n 14 minuten fietsen. De kosten voor een camper met 2 personen inclusief stroom etc bedragen € 30,- en vergeet de broodjesservice niet
De enige ster is voor de locatie dicht bij het centrum. Anders was het de slechtste parkeerplaats waar we ooit naartoe zijn gereden. Elke oliesardine voelt beter. Iedereen had nauw contact en de plek gaf het gevoel dat je op een verlaten fabrieksterrein stond. We gingen verder en hadden 3 km verderop een veel betere accommodatie.
onze verwachtingen zijn volledig ingelost. een eenvoudige maar functionele parkeerplaats. Wij betaalden EUR 10 inclusief stroom. U kunt ook water krijgen tegen een vergoeding van EUR 2. we hadden een prachtig uitzicht over velden en weiden. het was stil en we stonden op vaste grond. bij mooi weer konden we buiten eten en daarna heerlijk fietsen langs de vele grachten.Precies goed voor een overnachting