@minimouse
- Gezin met kinderen (12+)
- 2020
- Roller Team
- 2023
- Ford
Ideaal gelegen om merano en omgeving te bezichtigen, dicht bij busstation. Zeer proper sanitair, zwembad is ideaal na een dagje wandelen. Zeer vriendelijk personeel ze zullen je helpen met je vragen en de nodige uitleg geven. Een betere stadscamping.
Geboekt via camper contact ging vlot, bel voor een nacht extra geen probleem. Komen aan receptie uitzonderlijk gesloten kan gebeuren hangt een briefje dat je een plaats kan kiezen. Waarvoor dient een reservering? Locatie is prachtig alles zuiver maar wij kwamen voor een wijn degustatie en verheugden ons hier al het hele verlof op gezien de uitstekende recensies. Helaas is er geen degustatie deze week... Waarom zeg je mij dat niet als ik bel
Prachtige plaats mooi zwembad en mooi uitzicht. Wij wandelen graag maar de wandelingen die van de camping vertrekken of naar supermarkt moeten langs gevaarlijke loslopende honden.Dit vond ik niet kunnen en onze zoon heeft er een trauma overgehouden. Aankomst vanaf 16u mij moeten wringen op de wachtparking ik stond zo schuin dat de frigo niet ging op gas. Als het regent geraak je niet op die parking. Je krijgt een gratis koffie voor een recensie..
Hebben hier 2 nachten gestaan super vriendelijke eigenaar. Geen vraag is te veel. Bushalte op 5 min en 10 min tot Pisa. Heel leuk is het boerderij winkeltje met enkel Toscaanse producten. Ook ideaal voor een tussenstop naar het Zuiden, we komen zeker terug.
Ietwat verouderde camping maar met proper sanitair. Ideaal op 5 terre te bezoeken, Portofino was mooi maar ver. Je kan evengoed naar Santa Margherita gaan is ook zeer de moeite.
Sanitair op zone 2 prima in orde en zuiver. Met levellers geen probleem om waterpas te krijgen . stonden op zone 2 op grind ruime plaats. Onder aan zwembad waren de plaatsen nog ruimer. aanrader om Sienna te bezoeken. Enkel de badmuts was voor mij niet nodig.
beter dan verwacht ruime plaats vriendelijk personeel ze weten alles goed uit te leggen. sanitair proper chemie was verstopt binnen 5 minuten waren ze ter plaatste om het te repareren. we zaten achteraan zeer rustig. Hier wil ik nog eens komen
De plaats is ruim maar laaghangende takken die over het dak van mijn camper schuren receptie vriendelijk maar de vakantiewerker kon mij niet helpen waar de chemie is, of het losingspunt voor grijs water geen idee van wandelroutes terwijl de website volstaat geen idee van fietsroutes centrum is niet ver maar langs grote gevaarlijke weg die de vakantiewerkers zelf niet aanraden. waterkraan hangt zo laag dat ik mijn gieter niet half kan vullen
Zeer nette nieuwe plek, we waren er in april en komen in augustus terug. Ideaal voor doorreis.
Ik was laatst op de Mechelse Heide, zag de camping en ging er eens te voet kijken of het iets was om met onze camper te staan. Het was er rommelig en vuil, komt er iemand van de camping zegt dat ik hier niet mag lopen enkel voor gasten en dit op een zeer onvriendelijke toon. We liepen trouwens terug naar de uitgang. In plaats van te vragen kunnen we u helpen, hier gaan we dus nooit staan.
Prima locatie, alle voorzieningen aanwezig en proper. Enthousiaste eigenaar die alles wat er te doen is in de regio goed uitlegt. De wijnen zijn heerlijk.