@mircomarcolin

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Ik ben dol op deze plek. Een goed onderhouden camping met alle nodige voorzieningen, midden in het groen. Het eten en de gastvrijheid zijn de sterke punten. Gelegen net buiten de stad op een heuvel, maar toch niet te ver van het centrum. Het strand is ook gemakkelijk bereikbaar met de fiets. Er is een markt, tankstation, bandenreparatiewerkplaats, enz. in de buurt. Top ☺️

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Sitecode: 20208

Voor mij is het een 5-sterrencamping. Alle basisvoorzieningen zijn aanwezig: elektriciteit, toiletten, douches, laden en lossen, en overal groen. 's Ochtends worden er warme baguettes en croissants geserveerd. Vriendelijk personeel. Bij het inchecken krijg je alle informatie die je nodig hebt om met het openbaar vervoer naar Parijs te komen. Ik zou zeggen: top. De RER C-trein stopt op 1 km afstand bij het station in het dorp. De route ernaartoe is rustig en goed verlicht, dus zelfs als je laat terugkomt, is dat geen probleem.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Uitstekende, eenvoudige camping in een prachtige, rustgevende omgeving. De camping biedt alle voorzieningen die je nodig hebt, inclusief de mogelijkheid om vooraf baguettes en croissants te bestellen. Vlakbij, na de brug, loopt een prachtig, licht heuvelachtig fietspad naar Camaret-sur-Mer. Redelijke prijzen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Uitstekende openbare parkeergelegenheid om de prachtige stad Reins te bezoeken. Er zijn geen voorzieningen, maar er is wel schaduw. Perfect voor een nachtje. Je hoort het verkeer op de snelweg, maar niets ernstigs als je slaperig bent.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

uitstekende parkeergelegenheid. Er zijn weinig kolommen. de prijs van €15 per dag is alles bij elkaar eerlijk, er is een in- en uitlaadmogelijkheid en er zijn enkele spoelbakken om de afwas te doen. Gelegen op een steenworp afstand van het stadscentrum, langs de provinciale weg SS 45, vlak bij de beek.

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

goede parkeergelegenheid per uur, ideaal voor een bezoek aan de stad

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Ik bevestig wat andere kampeervrienden hebben gezegd. Rustige plek, minimale service (alleen elektriciteit werkt niet altijd). Wel rustig met grote plaatsen. niet erg dicht bij het openbaar vervoer, 15/20 minuten lopen vanaf de eerste halte als u Straatsburg wilt bezoeken.