• Camperlocaties

• tiktok

Partner van

@mirjam62

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

We hebben hier de laatste nacht voor de veerboot overnacht en heerlijk gegeten (als je niet eet betaal je 20£ om op de parkeerplaats te mogen overnachten). De chef en het personeel waren erg vriendelijk en hulpvaardig. Van de straat hebben we in de nacht geen last gehad. Echt een aanrader!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prima plek om te overnachten en vanaf hier met de bus naar Portsmouth te gaan of een wandeling door de haven te maken, zeker 10 restaurants op loopafstand. We waren vannacht in goed gezelschap van zeker 25 campers! Vanaf 6:00 komt het verkeer op gang, dus de kans dat je vroeg wakker bent is groot.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

De eigenaar was z‘n licentie kwijt, heeft hem nu weer terug gekregen. Toilet en dusche zijn nu naast de pub, met code die je bij het betalen van 20£ krijgt. Vers water verkrijgbaar, chemisch toilet kan geleegd worden, electriciteit niet voorhanden. Vriendelijke ontvangst in de pub. Straat is vlakbij.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

prima plek om te overnachten, naast het visitor center waar je in het restaurant heerlijke pizzas kunt eten, wel reserveren. Ook kun je daar gebruik maken van de toiletten, geopend van 9:00 tot 21:00. Portree is op loopafstand in 20 minuten te bereiken. Als het hard waait ben je hier goed beschut tegen de wind. Rustige nacht gehad, ondanks de straat.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Goede en goedkope plek voor een overnachting, al is het maar een parkeerplaats, als je de stad wilt bezoeken. We liepen in een half uur langs de rivier naar het centrum. We beraalden de vrijwillige donatie van 10£ voor 24 uur graag.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

deze plek is veel minder leuk als de west beach aan de andere kant van de stad. Er is voldoende plek maar je hebt geen uitzicht op de zee. Wel vlak bij het centrum

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

prima, rustige plek om te staan als je autark bent, direct aan het strand. Nu in september rustig met autos.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prima, rustige en goedkope mogelijkheid (11£) om hier te overnachten als je York wilt bezoeken. We hebben geen gebruik van de faciliteiten gebruik gemaakt. Wij waren hier in het weekend en de beheerder die het geld kwam ophalen vertelde dat de bus alleen door de week rijdt. We zijn daarom met de camper naar de park&ride Askham Bar gereden ( gratis parkeren) en toen met de bus, 5.50£ voor 2 personen, naar het mooie centrum van York gegaan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

prima plek om te overnachten, heerlijk rustig. Het prachtige meer met de kerk is schitterend om naar toe te lopen, of rondom het meer te fietsen, ca. 30 km. Wij hadden alleen maar vers water nodig wat voorhanden was, voor de rest zijn we autark.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

fijne plek om te staan. Er komen af en toe wat locals om hun hond uit te laten, de mensen zijn erg vriendelijk. Er is een meertje achter de parkeerplaats waar je goed rond om heen kunt lopen. In een half uur tijd kun je, meestal via fietspaden, naar Cambridge fietsen

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Een paradijsje op aarde! De rust die hier heerst is zo fijn en we hebben zijn hier de vriendelijkste en hulpvaardigste mensen ever, Adriana, de eigenaresse en haar dochter Iris tegengekomen. Ga hier staan als je in de buurt bent en ondersteun daarmee het bestaan van dit soort onmisbare plekken!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

De camping is heel rustig gelegen en het ontbreekt je hier aan niets! Schone toiletten en douches, een tuin waar je zelfs je kruiden voor je eten mag plukken, veel zitgelegenheden, een outdoor keuken met een koelkast waar je heel voordelig drankjes of een ijsje kunt kopen en heel vriendelijke eigenaren. Kortom, een camping om naar toe te gaan!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

super plek om te staan, zeer rustig en ontspannen! Het is geen camping maar een groot gebied rond twee meren waar je zelf je plek mag zoeken. Van voordeel is als je autark bent, want er is geen stroom en er zijn geen douches, wel toiletten. Wij konden er zonder problemen naar toe rijden, ondanks de smalle weg. Onze camper is 3.50 hoog, 2.40 breed. Zeer aan te bevelen!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

super mooie plek om te staan, veel plekken, ook geschikt voor grotere campers. Omringd door de zee

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

super mooie plek om te overnachten, ook de weg hier naar toe is een belevenis. Alhoewel de weg smal is, is het ook prima te doen voor grotere campers. Hier moet je geweest zijn!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

super plek om te overnachten, er is hier plek voor wel 100 campers! Het is het oude vliegveld van Kjøllefjord. Absoluut rusten om te overnachten. Als je helemaal vooraan staat heb je een schitterend uitzicht op de fjord en de Finnkerka.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Absoluut de moeite waard om hier een omweg van 7 km over een hobbelig weggetje naar toe te rijden en de wandeling naar de troll dolomiten te maken! Wij hebben er samen met 1 andere camper overnacht, geen probleem, absolute rust behalve een paar schaapjes. Schone wcs, die savonds afgesloten worden.

Sitecode: 20614

wc‘s zijn verstopt, water is overal afgesloten dus geen mogelijkheid om water te krijgen of wc te legen

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

het pad dat er naar toe loopt gaat door een bos, er zijn wat boomwortels, maar goed te doen met een camper als hij niet al te groot is. Er zijn heel veel vlakke plekken met een schitterend uitzicht op het water en de fjord. Er zijn geen voorzieningen dus eigen toilette is een must, afval weer meenemen!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

schitterend uitzicht op de zee vanaf de camping. Wasmachine en droger zijn gratis maar de prijs is nu 29 juni) 290 kr zonder electriciteit

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Rustige plaats om te overnachten, direct aan het water. Mogelijkheid om een wandelings langs het water te maken.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

heel mooie, schone en nieuwe parkeerplaats direct aan het water met zeer ruime plekken. Het uitzicht is schitterend. Wij hebben hier een rustige nacht doorgebracht. Toiletten op 3 min loopafstand, wij hebben er geen gebruik van gemaakt. Mogelijkheid van mooie wandelingen langs de zee.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Vlakke plekken, stenige ondergrond. Naast een speelplaats en park waar bankjes staan. Als je de brug over gaat ben je direct in het mooie stadje. Volg de borden van autocaravana en rijd ca. 50 meter over een onverharde weg. Wij waren hier begin november en het was erg rustig. We hebben prima geslapen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Voor 8 euro per nacht mag je niet te kritisch zijn! Het is een rustige camping, aangenaam grote plekken, sanitair is zoals beschreven vrij oud maar de dusches werken prima. Als je de kraan maar ver genoeg open zet is het water heerlijk warm. en je kunt duschen zolang je wilt. Toiletten zonder bril.. Bushalte voor de camping, 1.70 euro pp. We zijn savond in Porto gebleven, daarom met de taxi terug voor 13 euro.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Prima plek om te overnachten, snachts rustig. Eind oktober bijna alle plekken bezet, dus vrij dicht op elkaar staand.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

rustige parkeerplaats, centrum heel dichtbij. Nu, begin november staan er alleen maar 3 campers. De politie reed langs, zonder commentaar.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Heel mooie en rustige plek direct aan het meer. We hebben hier 2 nachten gestaan en voelden ons hier erg prettig. Schitterende wandeling van 19 km rondom het meer gemaakt. Maar inderdaad, zoals al vaker geschreven, jammer van de rotzooi in de bosjes achter de plek…

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

kleine stelplaats voor ca. 8 campers in het hartje van de natuur, dus heerlijk rustig. De eigenaar, Arne, is erg aardig en bereid om te helpen. Goede sanitaire voorzieningen. Een bezoek waard!

Sitecode: 91992

Prima plek om te staan! Heerlijk rustig, goede en schone sanitaire voorzieningen. In de nacht koelt het lekker af, dus je kunt er prima slapen. . Bij Andre en Ilse voel je je echt welkom.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

super rustig met grote plekken. Erg aardige mensen. voor de prijs van alleen maar 5 Euro een echte aanrader!