@mknippel
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2024
- Adria Adriatik Anders
- 2003
- Alkoof
Behalve de locatie ben ik zeer negatief over deze camping. Je komt terecht tussen vaste plaatsen met je camper en alles is nog los bijbetalen. Zo ook het zwembad. Kost 45 NOK p.p. extra om een duik te mogen nemen. Een zwembad is onderdeel van vaste voorzieningen indien aanwezig. Je betaald in een restaurant ook niet los voor je bestek.
Wat een mooie locatie. Hier 2 nachten overnacht voor de Preikestolen. Goed sanitair en Nederlandse stagiaires in de receptie.
Wat een verschrikking. Omdat eerdere locaties vol waren hier naartoe gereden. Er was nog een plekje gelukkig. Maar wat locatie. Tot diep in de macht (03.00) muziek en dronken Nooren om je heen. 450 NOK betaald om op een aftandse parkeerplaats te mogen staan en dan ook nog geen toegang tot elektra hebben. Sanitair was oud, vervallen, maar gelukkig wel schoon. Voor ons was dit een eens, maar nooit meer locatie.
Mooie camping aan het water. Kinderen hebben zich goed uitgeleefd in het verwarmde zwembad en op het overdekte voetbalveldje. Compacte camping, maar goed voorzieningen. Mikkelparken attracties is aan andere zijde van de weg en is los te betalen indien gewenst.
Wij stonden hier een nacht op een prachtige zonnige dag. Nieuw, ruim en schoon sanitair. Op loopafstand naar de supermarkt (20min.). De kinderen hebben zich goed vermaakt aan het water.
Een mooie locatie. Sanitair is verouderd en de douches zijn zeer compact. Prima plaats voor een nachtje, op doorreis.
We hadden geluk. Einde middag arriveerde we op locatie. Alles vol? Er vertrekt per toeval net een camper. Mooi! Plaats voor ons. Een camperplaats op een juste locatie. Te voet de stad in en prachtig uitzicht over het water. Schoon sanitair.
Sitecode: 20059
Een prachtige locatie, direct aan wandelroutes gelegen. Sanitair is middels een mobiele unit met douche, toilet en wasmeubel ineen. We hebben hier echte rust ervaren. Heerlijk!
Ruim opgezet. Schoon en nieuw sanitair. Toegang tot sanitair is middels een pasje. Dit is niet altijd handig met een gezin van 4. Er is geen Wi-Fi. Gezien de prijs heb ik 3 sterren gegeven, want voor de prijs heb ik vele goedkopere locaties getroffen met gelijke voorzieningen.