@mmboeny
Fijne camperplaats. Goede voorzieningen.
Een woord, verschrikkelijk. Alleen goed om Leerdam te bezoeken.
Op zich mooi gelegen camping. Sanitair modern maar wordt niet bijgehouden. Campers kunnen tot 24 uur de camping oprijden. 2 nachten dreunen van bass te horen tot laat in de nacht. Om 6 uur 's morgens ook muziek te horen van auto's die bij tankstation staan. Achteraan op het gras ruimere plekken. Bus 42 en overstappen op de 160 of tramlijn 13 voor sentrum.
Mooie schone camping, veel voorzieningen. Camperplaatsen al vergeven, dus een "gewone" plek gekregen + 50 kr. Erg scheef. Kleding wassen is voordelig en goed te doen. Je huurt de hele wasruimte voor een uur of 2. uur. En dan kun je meerdere machines tegelijk gebruiken. 54 kr/uur.
Mooie plek en vriendelijke ontvangst. Aan de rivier gestaan, bij de stuw. In het weekend bruisend van activiteiten en recreanten. Op donderdag een heel kano evenement. Waar niet over gecommuniceerd wordt. Gezellig, totdat ze doorgingen tot ''s nac 1.30 uur met muziek maken en zingen, praten.
Kleine camping. We waren op zoek naar een rustige plek voor een weekje. Plots komt er een groep naast ons staan zo'n tien personen. Dat is natuurlijk een heel ander verhaal dan dat een tentje of camper, naast je, een plek inneemt. Krijgen wel mogelijkheid voor andere plek. Maar goed, na 1 nacht toch maar weer verder. Gelukkig weer een mooie plek gevonden weliswaar in Tjechie. Ook aan een rivier. Fijne sfeer en aanzienlijk lagere prijzen.
Wij zagen de positieve reviews en dachten ja laten we hier gaan staan! Maar helaas, het viel een beetje tegen. Er is geen service waar je wel voor betaalt. Wij hebben geen huisdieren maar stappen wel in de honden poep als we uit onze camper komen. We hoeven geen ontbijt of diner, mijn man is kok. We kopen wel graag streekproducten dus witte wijn en limoncello gekocht. Helaas allebei niet de kwaliteit waar we op gehoopt hadden. Wij raden af..
Echt een mooi plekje om te staan. Heel rustig, 2 roofvogels zien vliegen, een hertje dat voorbij liep. 4 katten, een hond, een paardje. En een privé wijnproeverij met Pavel! Het is een uniek wijnhuis dat zich onderscheidt door bijzondere wijnen. Een mousserende wilde rosé, een Orange wine, een mooie witte blend en een speciale Laksi fortissimo. Heel bijzondere wijn. Echt de moeite waard. Heel makkelijk af te spreken via WhatsApp.
Helemaal eens met alle opmerkingen. Wat een lieve gastvrije mensen! Een rustige plek, met water en grijs/zwart waterafvoer bij de plek. Warm afwaswater vind je naast het toiletgebouw. Epr is een leuk zitje bij de rivier. Je kunt er fietsen, wandelen en klimmen hoorden we. Dikke aanrader!!
We hebben hier meerdere dagen gestaan. Alle voorzieningen zijn aanwezig. De stad is dichtbij en erg leuk om te bezoeken. Stefan de eigenaar is vriendelijk en erg behulpzaam. Enige nadeel zijn de werkzaamheden naast de camperstop. Maar deze stoppen in het hoogseizoen.
Onderstaande review kloppen. We hebben hier goed gestaan. Er stond wel veel wind. Tankstation aan de overkant verkoopt Griekse gas flessen. Kleine supermarkt in t dorp. Lieve straathonden.
Fijne ruime plaats, mooi stadje, supermarktje op 10 minuten lopen. Prachtig uitzicht over de vallei. Lekker water om te drinken.