@mmonneron
Lid van Campercontact sinds 2020
Sitecode: 20184
Zeer mooie en grote camping. Mooi zwembad, mini-golf, racketsporten, etc. en allemaal gratis. Er is zelfs een kinderclub met activiteiten. Badkamers en douche een beetje oud, maar schoon. In de buurt van kastelen. Bar, restaurant beschikbaar, maar we hebben niet te testen. Ideaal voor een paar dagen met familie.
Zeer grote parkeerplaats, mix van auto's en campers. Niet zeker dat je een plek vindt. Naast Office toerisme. Elektriciteit en water op de plaats met jetons, verkrijgbaar bij het VVV-kantoor.
Camping extra, gastvrij, schoon, dynamisch, verwarmd zwembad, speeltuin, entertainment gedurende de dag. In de buurt van de Mont St Michel. Plaats aan te bevelen.
Erg aardige camping. Sanitair schoon, mooi zwembad, grote plaatsen. In de buurt van de dierentuin, zeker een bezoek waard. Gebrek aan een beetje animatie en een kleine winkel.
Zeer handig en gemakkelijk te bereiken. 10min water en 55 minuten gratis elektriciteit.
Zeer gastvrij, mooi landschap. Tip top gezondheid. Vriendelijk en ideaal voor gezinnen.