@mo-ei
- 2000
- Buscamper
Sitecode: 194965
Een heerlijke kleine camping, verscholen tussen bloemenvelden, ver weg van de drukte. Het heeft alles wat een kampeerder zich kan wensen, een vriendelijk welkom en volop paden om met de hond te wandelen.
In juli en augustus zijn honden niet toegestaan!
Parkeren mag hier slechts urenlang🙊🙈🙉
Enorm recreatiegebied, vol, strak, luid. Helaas biedt de stad weinig alternatieven - de plaatsen zijn niet uitnodigend en waren al helemaal vol.
Prachtige plek direct aan het meer. Plaats met supermarkt 4 km. Leuke Zwitserse tuinman, super sanitair. Op deze warme dagen was de plaats vol - nog steeds aangenaam stil. We komen terug
Leuke kleine pitch - zelfs 's avonds om negen uur nog steeds een plaatsje gekregen - kan op de daarvoor bestemde plaatsen worden uitgebreid. In de avond een beetje luid, maar 's nachts en' s ochtends erg gezellig.
Dure Nobelplatz met plaatsen direct aan het water - camera bewaakt. We hebben liever de nabijgelegen stadscamping gekozen, zoals in een van de eerdere beoordelingen wordt gesuggereerd. De helft van de prijs genereuze plaatsen, goede sanitaire voorzieningen en het strand naast de deur. Helaas, geen afvoer van grijs water.
Helaas gesloten - geen indicatie van opening. Anders maakt hij van buitenaf grote indruk. De locatie zou perfect zijn
Mooie parkeerplaats, mooie plek, allemaal op loopafstand. Het enige nadeel is het aantal elektriciteitskolommen. Om dat laat in de avond zelfs een late night spot te krijgen. We komen terug.
Sitecode: 19501
Prachtige plek direct aan de Rijn, Karlsruhe heeft niets te bieden in dit opzicht in het stadscentrum. 'S Avonds in Hofgut wordt Maxau heerlijk gegeten en' s ochtends met de hond op de brug over de Rijn om brood te halen.
Mooie plek nabij de snelweg. Met de hond van morgen draaide een rondje om het meer.
Kleine parkeerplaats achter een parkeerplaats, aparte oprit met slagboom. Dichtbij het strand - geen uitzicht op het strand. Restaurant in de buurt, plaats iets verderop de heuvel op.
Geschikt voor lozen, achter sporthal in het industriegebied. - We zijn doorgereden.
Leuke kleine plaats, zeer nette, goede sanitaire voorzieningen. Toegang tot het water was vrij klein en de rivier hadden we ons een beetje groter voorgesteld. Gezellig stadje op loopafstand. Veel steun van de bewoners "Yves Rocher" -concern.😉
Schone parking met toilet. Geen borden ‘overnachten toegestaan’. Beter om Camping CarPark bij het stadion te benutten.
Overnachtingsplaats van CampingCarPark. Sprekende machine - aankoop van een kaart kost (4€, kan ook op andere plaatsen in de keten worden gebruikt). Geasfalteerd, royale plaatsen, op loopafstand van de stad. Licht contrast met het prachtige stadscentrum.
Grote plaats, deels verwaarloosd. Er gebeurt niet veel in het midden van juli. Kustpad naar de stad, evenals fietspad op oude spoorlijn - slechts. Strand zonder hondenverbod.
Mooie plek, strand en eenzame baaien, wandelingen met de hond zonder einde.
Altijd blij hier te staan op weg naar / van Engeland. Camperrservice bij de politie is gemakkelijk te vinden en ligt bijna op de route.
vergrendeld Huckiger camping met permanente kampeerders, plaatsen op de Weser. Voor ons is verre van een top locatie - onder Wohnmobilhafen begrijpen we iets anders.
Schattige kleine plaats, zeer ruim. Centraal plaatsen met toilet in de buurt maar ook schaduwrijke plekken onder de bomen en een paar aan het water. Klein natuurlijk strand.