@mo63
- 2021
- Chausson Welcome Sweet 130multijet
- 2010
- Integraal
Halloween uitbundig gevierd met veel Spanjaarden. super leuk! Prima camperplekken met bomen, lastig indraaien, iemand mee laten kijken! Vooral hoogte in de gaten houden ! fantastisch: 10 stappen naar de zee, steentjes strand. heerlijk wandelen langs de zee links-en rechtsaf. Consum supermarkt 5km. Vers brood op de camping. 1 toiletgebouw gerenoveerd, 1 moet nog. wordt wel goed bijgehouden. Iedereen vriendelijke en aardig.
Sitecode: 20432
Tsja, je moet ervan houden (wij niet). Enorme resort-achtige camping met alles erop en eraan.
locatie top. onze camperplek erg klein, sanitair minimaal en oud. Op zich is de camping mooi aangelegd, in mijn optiek meer voor tenten. Vintage vibe.
Prima camping. aardige mensen bij de receptie, zoek maar een plekje! Heerlijk rustig, fijn sanitair, de campinghaan en zijn vriendin lopen los rond. Ligt wel aan een drukke weg maar daar hadden wij geen last van, iets verder bij de receptie hoor je dat wel wat meer. camping aflopen of fietsen, rechtsaf naar loopbrug over de weg, klein stukje langs de vangrail lopen of fietsen en naar beneden ongeveer 300 meter strand! Wij vinden het prima hier!
Gigantische overwinteraars camperplek. zoals eerder reviews al aangeven is aan alles gedacht. verder niets aan toe te voegen, alles is al eens vermeldt.
Idyllische jaren 60-70 camping, niet echt schoon (zwerfafval), sanitair matig bijgehouden, mooie plek direct aan het kiezelstrand. ondiep maar wel brede plek, met zonwering. Vriendelijk ontvangst, restaurantje erbij. s'ochtends stokbroodje kopen. 3 nachten 2 personen 1 hond incl. stroom €110,40. Slik. Voor eenmalige ervaring acceptabel want 10 meter van het strand af vinden wij best uniek. mooie ervaring, 3 nachten is genoeg.
lekker veel plek, alles aanwezig, rustig, aardige eigenaar.
Na 1 week gestaan te hebben nog een week bijgeboekt. Mooie ruime plekken tussen de fruitbomen, fantastisch uitzicht over het glooiende Limburgse landschap, en lekker rustig tussen de pensionado's haha. leuke uitbaters ook. ik begreep van Astrid dat Marc zijn achillespees heeft gescheurd bij een potje voetbal. auw! Beterschap Marc en succes en sterkte Astrid met het overnemen van zijn taken. Grt van Rob Monique en Toby de Tornado
Heerlijke plek! Fijn sanitair, ruime plaatsen, en je wordt met rust gelaten, vinden wij fijn. Als je aankomt, komt er meestal wel iemand even naar je toe om je wat wegwijs te maken (bij ons was dat volgens mij de buurman). Als er niemand is betaal je dmv enveloppe. Aanrader!