@mobilhome-etienne
een leuke ervaring! vlakbij een authentiek oud dorpje. Een plaatselijk café, Les Fées Gourmandise waar je zelfs een eenvoudig maar lekker dagmenu kunt krijgen. de wandeling door en rond het dorpje is echt verrassend. Doen!
Heerlijk rustige plaats, bijzonder netjes, warme ontvangst. Best telefonisch afspreken!
niets is overdreven. Heel vriendelijke en behulpzame eigenaar. fietsen via Googlemaps: Naar Torrevieja langs stuk Vias Verdes. 55km. Naar Orhuela 45 km. Mooi oud centrum. supermarkt vlakbij. Restaurantjes op 10 min wandelen. 12 € + eventueel 3€ elektriciteit wasmachine 4€
opgelet! het is inderdaad een gewijzigde camperplaats-camping wel degelijk een terrein achter de Marie. Douches, WC, elektriciteit, water. 10€ plus 0,20€ pp toeristentaks. 4 sterren: alles netjes, en weinig geld.
Tijdelijk werken bezig. Aanleg elektriciteit enz. Volgend jaar volwaardige camperplaats met voorzieningen? Wij mochten van uitbater achter restaurant staan. Parkeren op parking van museum niet toegestaan, soms politiecontrole volgens restaurant uitbater. Parking is bedoeld voor museumbezoekers. Bezoek aan Technisch museum ECHT de moeite! In restaurant s middags heel lekker gegeten en ontbijt genomen aan redelijke prijs. vb. ontbijt 10 €
met plezier hier op deze ruime, rustige CP gestaan. Op wandelafstand 2 restaurants (1 duur en 1 gewoon maar bijzonder vriendelijk, netjes en lekker.) let op: toegang Rue de Maillot, net voor de kerk rechtsaf als je van Chalons en champagne komt. Parking na 100 m.
bijkomende info: is Total station. Wc, douche (2€), open tot 19u30. vlakbij grote Intermarché.
goede staanplaats op 10 min wandelen van het centrum.
goede, rustige locatie. Grote Cactus met resto vlakbij. Te voet max 300.m. met auto 750 m. Verwacht je niet bij het naar hier rijden. Op 1.2 km een Aral station.
absoluut geen echte camperplaats. Gewoon een parkeerplaats voor personenwagens.