@mobo
Lid van Campercontact sinds 2026
De camping is uitgebreid naar ongeveer 24 officiële staanplaatsen, ligt vlak bij het centrum en de stranden en de haven zijn op ongeveer 10-15 minuten loopafstand! Het terrein is duidelijk hellend, dus nivelleerplaten zijn absoluut noodzakelijk om op een vlakke ondergrond te kunnen parkeren. Er is een water- en afvalstation (vers water is vaak alleen verkrijgbaar met een muntje/chip), maar geen openbare toiletten. Veilig. Leuk stadje. Het is er vol! Wij hadden geluk en kregen €12 per nacht.
🏕️ Standplaats & Locatie €20; Beperkte ruimte: De standplaatsen zijn soms erg klein. * Geluk bij het spel: De kwaliteit van de standplaats hangt af van het toeval. * Nabijheid van het strand: Ideaal als je alleen naar het strand wilt. * Infrastructuur: Slechts één restaurant of snackbar in de buurt. ## ⚡ Faciliteiten & Diensten * Elektriciteit: Er is een stroomaansluiting beschikbaar. Het toilet is helaas ook toegankelijk voor het publiek. Er is geen VIP-kaart beschikbaar, deze is helaas vol.

Een relatief grote parkeerplaats, op ongeveer 30 tot 40 meter van de rivier de Ahr. Afhankelijk van uw plek heeft u uitzicht op de wijngaarden of de spoorlijn. De water- en afvalvoorzieningen zijn goed ontworpen. Er is een stroomaansluiting beschikbaar. De technische uitvoering laat echter te wensen over: er is een speciale stekker nodig, vergelijkbaar met die van elektrische auto's. Omdat vrijwel niemand deze adapter bezit, blijft de toegang tot elektriciteit voor velen geblokkeerd. In de buurt bevinden zich talrijke wandelroutes.