@moedermiep
Juli 2026
Een prima camperplaats op een heerlijke plek. Netjes en opgeruimd, alleen jammer dat op alle plekken aan de rechterkant de stroom niet werkt. Na een telefoontje werd dat snel weer opgelost, maar enkele uren later hetzelfde probleem!
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

deze plek is officieel opgeheven. hij is verplaatst naar 2 Route d'Orleans 63200 Riom. vandaar dat het water afgesloten is! wij waren laat en hadden geen voorzieningen nodig dus hebben toch maar gewoon overnacht.
Wat super dat een gemeente dit doet. Op loopafstand van het centrum. Ruime plek, vuilnisbak. dus netjes achterlaten is niet moeilijk!Onder het politiebureau, aan de andere zijde van het gemeentehuis is een keurig openbaar toilet mocht je dat prefereren. Wij hebben even herinneringen opgehaald tijdens een vroege dorps wandeling. Mooie omgeving om te fietsen.
prima verharde, rustige plek, ook al hadden we wat pech met het weer. De prijs is iets omhoog gegaan. € 12,40 per nacht. Schoon sanitair in het havengebied, elektra voorhanden en goede WiFi. (Met dit weer hebben we daar gebruik van gemaakt. )
Prachtig aangelegd, rustige overnachting gehad. Komen zeker nog eens terug, al is het alleen al om de zweefvliegtuigen eens te zien.
2023
deze plek is gesloten! wij kwamen er voor niets eind januari 2023.