@moesjes
- 2018
- 2021
- Buscamper
- Bezit + verhuur
Top camping in een leuk dorp. Camping is rustig, nieuw sanitair wat keurig wordt bijgehouden, aardige eigenaren en mooie groene plekken. Ik zeg; Doen
De tuinman is inderdaad aardig, en de lokatie is keurig verzorgd. De rode plekken kosten euro 30 en de blauwe euro 20,- voor een camperplek zonder toiletten, betaald water en geen wifi, wel aan de prijzige kant. verders prima voor een rustig nachtje
top camping voor een bezoek aan Siena. bus stopt voor de deur en nog makkelijker met fiets. 15 min tot aan de stadswal. superschoon en net sanitair en idemdito voor het zwembad!. restaurantje bij de camping was ook goed. kortom; ga je naar Siena….. Doen.
leuke stadscamping, op loopafstand van centrum en het station. super schoon sanitair! en 22.00 uur is het stil. attente beheerders die echt hun best doen. wel even reserveren want het staat zo vol. Doen!
leuke stadscamping. wij stonden 25 april en toen liep het al aardig vol . tip als je rustig wilt staan: de hele meute staat rechts van de entree. ga lekker links staan en je staat rustig
top lokatie aan rand van dorpje en mooi natuurgebied met wandelroutes. 24 april stonden wij met 4. vale gieren zweefden boven ons. rustig en veilig. politie kwam ook even kijken. Doen!
Wij stonden hier 27 april met 2 campers. mooie, ruime, veilige plek. politie kwam ook even kijken. en vergeet niet om wat te eten en drinken bij het restaurantje. eenvoudig doch erg smakelijk en zeer vriendelijk. oh ja, toiletten en douches zijn schoon. Doen!