@mogger411
- Ander
- Buscamper
September 2026
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
We zijn verschrikkelijk genept met de prijs, moesten door omstandigheden een plek en werden beloond met €130 voor 2 nachten
Een locatie beoordeeld · 11 dagen geleden
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
We zijn hier op doorreis naar Denemarken, we kwamen aan om 13:00 dan is er geen bezetting bij de receptie men is er doordeweeks van 8:00 tot 12:00 Momenteel nog plekken genoeg vrij Als je pech hebt heb je een lange kabel nodig voor de stroom. De kasten stonden allemaal niet afgesloten wat in vorige berichten anders was.
Een locatie beoordeeld · 22 dagen geleden
2 foto's toegevoegd · 29 dagen geleden

Mei 2026
Sitecode: 195536
ik had de pech dat er nog wat kleine aanloop problemen zijn maar het werd door een vriendelijke medewerker ter plekke opgelost. De cp is nieuw alle plekken zijn vlak/ waterpas. ik zou wel online boeken
April 2026
We zijn al enkele keren eerder geweest en hier word echt hard gewerkt om het een succes te laten zijn, er is weer veel vernieuwd sinds ons laatste bezoek. De goede dingen zijn hetzelfde gebleven, even een praatje maken en de sfeer👍
Een mooie goed verzorgde locatie, sanitair is schoon en netjes. We hebben hier 3 nachten gestaan ivm familiebezoek maar komen zeker weer terug
Prima locatie bijzonder mooie omgeving, alles aanwezig als je je eigen sanitair op orde hebt. Restaurant is goed voor een redelijke prijs. We gaan hier zeker nog een keer naar toe
cp voldoet prima voor bezoek aan plaatsje. Het is handig om zelf gardena kraan koppelingen te hebben deze zitten niet op de zuil. betaling met nederlandse bankpas werkt, ook contactloos. betaalprocedure gaat heel langzaam. Stroompunten werken €1 per 12 uur