@mojchka
- Gezin met kinderen (12+)
- 2010
- Tourne Van Other
- Buscamper
Overdag is er veilig parkeren, maar 's nachts is het helaas waar wat iedereen hier zegt: autoraces, luide muziek, geschreeuw...
Gebied speciaal voor campers (er staan borden). Ongeveer 1 km lopen naar het stadje.
Fijne, rustige plek. Gratis. Alle voorzieningen. Vlakbij het park, de beroemde basiliek (gratis toegang) en het stadscentrum (gratis toegang tot het museum).
bij de wederopbouw. Bijna onmogelijk om daar te parkeren. Maar het lijkt erop dat het een geweldige camperstop gaat worden.
Nu (december 2022) is 30€ (elektriciteit inbegrepen); alleen contant geld. Veilig. Bushalte net voor het terrein aan de overkant van de weg. Ook de Careffour-supermarkt. Hield niet van het geluid van de "vliegmachine", die op de parkeerplaats staat. 'S Nachts kalmeert het geluid.
1 uur lopen naar het stadscentrum.
Gratis van september tot mei. Mooi, rustig, vlakbij het strand. Perfect voor de nacht.
Ideale tussenstop, nabij het centrum (zeer levendig, ontspannen, veel leuke cafés, bars, restaurants), vroege avond een beetje gerucht, maar het kalmeert 's nachts.
Heel erg mooie plaats. Vrede, groen gras ... we hebben niet meer nodig! Bedankt!
We waren hier boomtijden in twee jaar. Voor ons is dit een perfecte plek. Voelde veilig. Gemakkelijk te lopen naar de stad.
Schoon, rustig, volledig uitgerust. Winkel en bar in de buurt.
Nice, safe and quiet place. Very clean.
Kleine, rustige locatie. Dorpje met een kasteel.