@molenaar
- 2006
De beste camperplek om Berat te bezoeken. 15 minuten wandelen naar t centrum. Geweldig aardige mensen ze doen echt alles om t je naar de zin te maken. Aanrader!
Prachtig plekje in t bos, het lijkt wel een camping met afgebakende plaatsen waar je drie dagen mag staan. Mooi strand en alles keurig onderhouden.
Perfect! Hele mooi camperplaats in mooie super rustige omgeving. Alles aanwezig voor een goeie prijs. Jolanda is leuk, komt in de avond langs bij de camper en heeft een gezellig praatje. Jaaa... wij komen terug hier. Top!
Gezellige gastvrije mensen en je voelt je er meteen welkom. Je kunt er in deze omgeving fantastisch wandelen en fietsen. Wij hebben er genoten en komen beslist nog eens terug. Aanrader dus!
Prachtige cp, en leuke kerstmarkt🎅🏻ook gratis dierenpark en allemaal op loop afstand.
Mooi plekje en heel rustig. Onveilig kun je hier niet voelen, er is niemand...
Geheel nieuw hellend parkeerterrein met mooi aangelegd strandje met parasols, toiletten en bar die in okt. gesloten was. We hebben een mooi vlak plaatsje gezocht onder bij t water en hadden een mooi uitzicht. Zeer rustige nacht gehad op deze prachtige plaats. Wandelen naar t dorpje Mourão met leuke terrasjes in klein half uurtje.
Prima parkeerplaats om even op t prachtige nudistenstrand aan de overkant van de weg te liggen. We hebben er niet overnacht.
Sitecode: 20083
Je kunt er weer terecht. Even alles lossen en watertank met schoon water vullen. Prima plek dus.
Politie was zo bij ons toen we houten blokje onder voorwiel legde om iets vlakker te staan..dat mag dus niet.
Mooie camping met vriendelijke mensen. Zwembad is super en sanitair heel schoon. Wij staan af en toe eens op een camping maar deze is top.
De plaats is fantastisch mooi en heerlijk rustig. We arriveerde er om 19.30u. Jammer dat we er de volgende dag om 1200u per se weg moesten, ons fietstochtje dus maar elders starten. Bijbetalen om de camper op de grote groenstrook wat langer te parkeren was voor mijnheer maar zeker voor mevrouw geen enkele optie. Wegwezen hier dus om 1200u. Wij komen nooit meer terug, gemiste kans.
Mooie goedverzorgde camping in mooie omgeving. Ruime plaatsen, schoon sanitair en niet te massaal. 13 km op de fiets naar t grote strand is goed te doen. We betaalde voor 2 nachtjes zonder stroom €40,- begin juni 2019. Het probleem wat we hadden was zeer klantvriendelijk opgelost. Ik zeg doen.
Leuke plek....maar ons kwamen ze vertellen om 2300u dat we moesten vertrekken. We hadden geen pas van France Passion en die heb je hier nodig werd ons verteld. Nou ja..kon echt niks bereiken met de 2 vriendelijke dames terwijl er plaats genoeg is. We hebben ons wel gered 20 minuten later stonden we op CP 1152 maar op onbekende wegen rijden zowat midden in de nacht..liever niet nee..
De camperplek met sani en toiletgebouwtje konden we niet op ivm nieuwe wegdek wat net aangebracht was maar geen probleem, je hebt hier zoveel ruimte bij de sluis en langs 't kanaal. Is echt mooi plekje om te staan, rust en ruimte. Je kunt vanaf hier mooi wandelen en fietsen.
We twijfelden om hier 27/10/18 te overnachten, omdat het 's avonds een groot leeg parkeerterrein is en we er alleen stonden. Toen we wilde vertrekken kwam een Deense vrachtwagen naast ons staan, dat voelde gelijk beter, toch maar gebleven. Super rustige nacht gehad. Wifi uitstekend van 't winkelcentrum.
Prima veilige plek om Florence te bezoeken. Wij gingen met de fiets en dat ging prima. De cp is heerlijk rustig s’nachts en heeft een uitstekende wifi. Wel kregen we bij aankomst de beheerder telefonisch niet te pakken toen we er voor de gesloten poort stonden maar er kwamen andere camperaars aan wandelen die de code van de poort wisten dus we konden naar binnen.
Sitecode: 19545
Prima overnachtingsplaats, goed verlicht en geen gedoe op de grote parkeerplaats. Wij stonden er alleen maar voelde bij aankomst meteen goed. Leuk om naar de sporters te kijken. We hebben er heerlijk geslapen.
Tussen Napels en Rome voor ons een perfecte cp. Zowat op 't strand sta je. Stroom, goede wifi en schoon sanitair en fantastisch uitzicht. De eigenaar is cool en behulpzaam. We stonden hier medio okt. 3 nachten en betalen €10,- per nacht. Top!
Je camper staat super veilig, 24 uur bewaakt. WiFi prima. We wandelden er in 35 min naar Herculaneum (zeer de moeite waard) en fietsten in 30 min naar centrum Napels. Oké staan ook wat campers gestald, maar we stonden prima op 't gras met een douche achter ons. 's Avonds rustig, prima geslapen hier. Ze zijn ook vriendelijk en zeer behulpzaam. We betalen €20,- per nacht. Minpunt..toilet leeggooien €5,-
Volgens ons wel een mooie CP maar we stonden hier op 15/10/18 om 18.30u en de poort ging na bellen niet open en telefoneren naar t aangegeven nummer werd niet beantwoord. We werden even later wel terug gebeld maar toen waren we al op weg naar een andere CP. Er stond ook geen enkele andere camper. Dus...wil je hier staan in deze periode bel even vooraf dan kom je waarschijnlijk niet voor niks.
Aardige man, hij stopte alle verkeer en zo konden we makkelijk draaien om via de smalle ingang van de naar achtergelegen CP te komen. Is echt Italiaans, maar best leuk. Je steekt de weg over en bent bij de ingang van Gole Alcantara of loopt rechtsaf vanaf de CP stukje langs de weg om voor €1,50 de trappen van het public pad omlaag te pakken naar de kloof.
Gratis parkeerplaats vlak aan t zandstrand. Ruimte genoeg in okt. Het restaurant was gesloten. We hebben er een duik genomen even op t mooie strand gelegen en zijn weer doorgereden.
Sitecode: 20252
De camping is prima, groot en mooie plaatsen. Ontvangst vriendelijk, goed Engels sprekende dame. We kwamen hier om te wassen maar de wasmachine was bagger. We kregen nieuwe munt en daarna nog keer maar geen schone was. Compleet team van stuk of 6 Italianen de machine bekeken nog keer wassen maar tjaaa...we rekenden €14,- af voor nachtje. De €5,- voor wasmachine berekende ze niet. Toch netjes.
Prachtige plek, strandje, prachtig uitzicht, ruimte en rust. Wat wil je nog meer. En wat een zonsondergang zeg. Wel zelfvoorzienend zijn.
Mooi gratis parkeerplaats direct aan de zee. Staan bankjes buiten om van 't mooie uitzicht te genieten. Strand voor de deur, maar zijn wel kiezels. Je moet wel zelfvoorzienend zijn met je camper, maar dat zijn we en voor ons een geweldige plek dus. We stonden hier 4/10/18 met 4 andere campers.
Super plek om de Etna te bezoeken. Mooie camping, super schoon sanitair en mooie plaatsen. Erg behulpzaam en heel vriendelijk mensen die erg hun best doen om t je naar je zin te maken. Broodjes service bezoek aan de Etna, ze kunnen t allemaal regelen voor je. De zeer acceptabele prijs van €17,- incl stroom is echt geen cent teveel. Als ze WiFi hadden gaf ik een tien.
27sept 18 reden we de lege camperplek op en snel stond de beheerder met z’n auto al bij ons. Gezellige man die t allemaal okay vond. €15,- voor nachtje afgerekend. Morgenvroeg kunnen we misschien hier nog wat baantjes trekken in t zwembad.
Stonden hier 27/9/18. Alles dicht, verder rijden dus.
Sitecode: 20656
De cp is eigenlijk niks..maar...het lekker drijven tussen de locals in het gratis zwavelbad is geweldig. We stonden hier 26 sept 18 op de middelste parking en naast ons kwam een vrachtwagen staan. De chauffeur heeft ook heerlijk een uurtje in t bad gelegen. Voor ons leuk plekje en s’avonds rustig.
Perfect..en wat een aardige mensen zeg. Even bellen als je voor de gespoten poort staat en papa legt alles super enthousiast in t Italiaans uit. We verstaan er bijna niks van maar toch begrijpen we hem. Dochter komt ook nog even en zei spreekt goed Engels. €5,- hebben we afgerekend en dat is eigenlijk veel te goedkoop voor alle luxe. Genoten van t uitzicht.
Sitecode: 20388
We stonden hier 20 sept 2018. Mooie super rustige locatie en vriendelijke mensen. Ze hebben ook nog een mooi zwembad en schaduwplaatsen. €10,- prima prijs.
Leuke plek, zeker ook leuke plaats om te bezoeken. Alles Okay, mooie plekken, vriendelijke vader dochter en kleindochter en super schoon sanitair. Als de WiFi goed gewerkt had een tien..
Mijn eerdere beoordeling was 5 sterren maar met deze 7 toch wat hoger omdat de eigenaar s’avonds bij ons langs kwam om ons €5,- terug te betalen. Hij gaf ons zijn telefoon en zijn vrouw legde ons in t Duits uit dat overnachten €5,- is en gebruik van de faciliteiten ook €5,-. De laatste hebben we niet nodig dus geld terug. Eerlijkheid duurt t langst, dat kunnen we waarderen.
We kwamen op 14 sept rond 1800u aan en mochten voor één nacht €20,-+€3,-=€23,- afrekenen, wel de volgende morgen voor 1000u vertrekken. Hun WiFi werkte ook niet hadden we al ontdekt dus...wegwezen.
Als je vanuit Anversa Degli Abruzzi komt niet de navigatie volgen anders stuurt deze je een zowat onmogelijke weg omlaag in, gewoon de weg SR479 blijven volgen tot je het bord van CP voor rechts afslaan ziet. Dit weggetje is in t begin ook steil maar is te doen. CP is perfect, en uitzicht ook. Poort zelf opendoen en de volgende ochtend weet de vriendelijke beheerder je te vinden voor de €12,-
Prachtige plaats, na 1700u rustiger.. dan komen de auto’s niet meer om hier even een kijkje te nemen. We stonden hier 13 juni 2018 en om 1200u begon t echt te hard te stormen. Schudden in de de camper. Nadat ik t rammelende kleine dakluik boven ons bed in onze buscamper van binnenuit met tape dichtgeplakt had vielen we in slaap. Wakker geworden met prachtig weer😎
Er zijn 4 camperplaatsen maar nog ruimte genoeg op het aangrenzend grasveld. Vriendelijke ontvangst, mooi sanitair en een prachtig uitzicht op de rock. Op 9/6/18 €10,- pp zonder stroom en we kregen er de toegang voor t kasteel van €8,- pp gratis bij. Als je betaald parkeren in t dorp nog meerekent sta je eigenlijk voor niks op een prachtige plek.
Plek is mooi, prachtig uitzicht. We stonden hier nachtje op 31/5/18 met nog 4 andere campers. Wel tot 1100u hoop jeugd met auto’s op de parkeerplaats maar daarna alle auto’s weg en echt muisstil. Hebben we op t vaste land van Europa wel eens anders meegemaakt.
Plek is goed om Ronda te bezoeken. Wel hebben ze mijn mountainbike van de fietsendrager gestolen hier. Was geen nieuwe maar mis hem wel.
Op het giga parkeerterrein van de Eroski super heb je in één hoek 6 uitgezette campervakken, maar daarnaast ook nog genoeg plaats. Ook een sani met gratis water op het terrein. In de super kun je van alles kopen. We stonden hier 9 okt 17 in ons eentje tijdens onze doorreis en hebben er goed geslapen.
Gewoon gezellige mensen en fijne plek om even te staan. €7,- is niks te veel voor hetgeen ze bieden.
Mooie gratis plek, prachtige streek en een goede wijnverkoper van lekkere wijnen en port. Bij heerlijk weer nog een duik in t zwembad en genieten maar.
We stonden hier nachtje op 17/9/17. Alles nieuw, voor €7,80 sta je eigenlijk meer op een camping dan op een CP. We hadden een prachtig uitzicht op Setubal.
Prima plek om te overnachten, mooi uitzicht s'avonds op Lissabon en s'morgens bij de hotdog verkopers verse broodjes voor €0,20
Leuke historische plaats waar je met je camper welkom bent. De espigueiros (graanschuren) moet je als je in Portugal bent toch gezien hebben, je ziet ze vanaf de CP. Ook het centrum loop je zo binnen en is echt de moeite waard. Als wandelaar kies je je tocht vanaf de CP., 4 verschillende routes. Vertrek je weer...dan kun je lozen, water pakken en je afval kwijt. Top!
Voor €10,- heb je alles op deze prachtige plek. We hebben met onze buscamper van 6.30m de weg naar Cain gedaan, goed bekijken en ging prima. De tip van een mede buscamper eigenaar die op deze plaats stond was erg tof. Zodra je Cain binnenrijd niet de eerste de beste parking nemen maar doorrijden op de kasseien het smalle dorp in. Dan zie nog plekken genoeg tot zelfs nog vlak voor de kloof begint.
Mooie plaats bij bezoekerscentrum, coordinaten kloppen niet helemaal. Veel vogels gespot en prachtige wandelingen gemaakt. Wij hebben niks nodig behalve een plekje en dan zijn deze geweldig!
Ruimte genoeg en fantastisch uitzicht, wat een rust en prachtige natuur. Terug rijden is geen straf met deze mooie weg hierheen. Je moet wel zelfvoorzienend zijn, degene die een stroompaal willen enzo, niet doen.
Rustig plaats met uitzicht op haventje. Je kunt er naar Kulterminner kijken maar dat is dan behalve uit mooie uitzicht ook zowat het enige. Er staat wel een afvalbak. Klein stukje verder kun je over een aangelegd pad naar een strandje wandelen, wel koud.
Schitterend plekje bij zandstrandje aan t meer. Behalve een toilet, hokje met gat in de grond met een deur ervoor plus paar afvalbakken heb je geen voorzieningen maar wel een schitterend uitzicht. De coordinaten zijn 55°19′54″ N 26°6′21″ O Top plek dus en wie meer wil kan op de ietsje verder gelegen camping gaan staan voor €14,- all in
Klein parkeerterrein bij het sculpture park Antanas Cesnulis. Houten toiletgebouwtje wat erbij staat deur beter dichtlaten. De recensie van Leo Mark en de foto van de cp zijn niet voor deze plek maar voor sitecode 14463, daar zijn wij naar toe gereden.
Top plek midden in de natuur, wel horren dicht en smeren tegen de muggen. Leuk ontvangst van perfect Engels sprekend meiske.
Voor €7,50 stonden we een nachtje op de parking. Het park kost ook €7,50 en je wordt beetje droevig als je die beren en andere dieren in die oude hokken op en neer ziet lopen. In een uurtje hadden we t park met alle oude sovjet helden wel gezien.
Mooi plekje voor €15,- prima douche in t zwembad. Ga je te ver beneden staan bij t meertje en t gaat regenen heb je kans dat je er niet meer weg komt.
Prachtig plekje, Overloon is leuk met museum en dierentuin. Je kunt hier ook prachtig fietsen en wandelen in een mooie omgeving. Compliment aan de Fam van Well
Parkeerplaatsen aan de kust gecontroleerd door de camping. Zelfs de vissers hebben hier een vergunning nodig en worden weggestuurd. Je hebt er een toiletgebouw en vuilnisbak. Er lag een groot booreiland met irritant luidruchtig aggregaat. We zijn nog even bij de 300m verder gelegen parking gaan kijken, daar sta je onder paar giga windmolens. Weg rust. En dan reken je ook nog 100DK af. Veel te duur
De weg naar Havøysund is heel mooi en ook het Artic view punt is na flinke klim langs de windmolens fantastisch. De camperplekken zijn ingesloten tussen een pompstation en huizen, je hebt dus nul uitzicht en zijn niet gratis zoals vermeld, afrekenen bij het hotel staat er op het bord. Wij hebben een ander plekje gezocht.
Grote parkeerplaats vlak bij de dierentuin. Via de nieuwe fiets-/loopbrug ben je zo midden in het centrum van Helsinki. Je kunt er vissen en er is een caféboot waar je lekkere koffie kunt drinken. Toiletten op 250 meer. Wij hebben er prima geslapen.
We hebben hier een nacht gestaan 11 juni 2016. De Duitse eigenaar is cool en vriendelijk, de 150 husky honden zijn doodstil in deze super rustige wildernis. Behalve als ze eten krijgen, maar dan mag je van de eigenaar mee gaan kijken. Wat leuk om te zien. Top!
Prachtig, bevers gefotografeerd. Midden in de natuur en rust. Kilometer of 6 hobbelen over de onverharde weg hierheen is de moeite waard.
Mooie ruime plaatsen, schoon sanitair en leuke ontvangst. Jammer dat er geen voetbalwedstrijd was, dan zit je eerste rang hier op je plek. We betalen 40,- Zloti voor 2 personen en onze camper, geen hoofdprijs dus.
Vriendelijke Duits sprekende eigenaar. We rekenden voor de overnachting 35 Zloti af en dat is niks te veel voor deze mooie plaats.
De Kruisberg, die moet je wel zien als je in Litouwen bent en vanaf deze parkeerplaats loop je er zo naar toe. Je kijkt je ogen uit. Als je €2,90 betaalt mag je er 24 uur blijven staan, kom je na 1800u is het gratis maar wel voor 900u weg anders gaat de slagboom dicht. Na 1800u is het rustig, prima plek voor degene die niet meer als een afvalbak nodig heeft.
De uiterst vriendelijke eigenaar heeft zelf veel met zijn camper in Europa rondgetoerd en weet dus precies wat zijn gasten willen. Met zijn familie runt hij sinds 2015 deze luxe camping en is top. Alles voor de verwende camperaar aanwezig en super veilig. Met de trein naar Tallinn, is perfect geregeld, info op de camping en je bent zo in de oude stad. Echt een dikke 10 waard.
Rustige plaats aan de haven. Je hebt er nog gratis WiFi bij. Voor de zelfvoorzienende camperaar een top plaats.
Geweldige plek, leuke mensen, zeer schoon sanitair en de hoofdprijs betaal je zeker niet. Genoten van de rust en natuur. Volg de routebeschrijving van de camper App en je staat na klein stukje goed te rijden onverharde weg voor slagboom van dit paradijs.
Mooie plek en prachtig uitzicht, veel vissers die hier met hun bootjes komen vissen. Natuur en rust, degene die een stroompaal, water en wifi willen ... hebben hier niks te zoeken.
Super plek deze camperplaats. Je opent zelf het koord bij ingang en het relaxen begint op deze mooie plek. Rond 19.30u komt er een aardige mijnheer €6,- ophalen als je dat van te voren niet in de aanwezige enveloppe bij de ingang hebt gedaan. Je hebt er alles behalve een douche...maar die hebben we zelf, genieten dus op dit plekje.
Prima plek, voor de zelfvoorzienend camperaar. Mooie omgeving, camper uit en wandelen maar.
Groot parkeerterrein in mooie omgeving. Er staan wat glasbakken en een bak voor kleding dus je restafval meenemen en niet daarbij zetten wat wel gebeurd. Wij hebben hier op 31 jan 2016 heerlijk rustig geslapen en de volgende dag een flinke wandeling gemaakt.
Prima plek, goed geslapen en mooie omgeving, nergens last van gehad.
Mooie plaats, mooi uitzicht. Wandelen en fietsen maar! Je loopt zo het centrum van het gezellige Wageningen binnen. Toen wij er stonden op 25 en 26 okt 2015 kwam er best wel wat zwaar transport langsrijden van de aangrenzende betonfabriek.
Voor de zelfvoorzienend camperaar zijn deze plekjes geweldig, lekker rustig in mooie omgeving. Het voelt goed hier.
Sitecode: 20312
Op 5 sept 2015 waren we hier gekomen via de routebeschrijving van de app. Met onze buscamper geen probleem maar wat grotere campers lijkt me wat minder eenvoudig. Vriendelijke ontvangst van Piet geweldig uitzicht over de oceaan waar we de dolfijnen zagen zwemmen. Was weekend misschien daardoor wat drukker en hoop Spaanse kinderen luid spelend om je camper tot 11.30u, was klein minpuntje.
Mooie plaats vlak bij het strand. Behulpzame mevrouw en we rekenden €6,- af zonder elektriciteit. Loop je naar t strand en sla je linksaf dan heb je na ongeveer 10 minuten lopen een prachtig nudistenstrand.
Voor ons als zelfvoorzienend camperaar een prachtige plaats bij een oude ruïne. Lekker rustig, mooie omgeving.
Vanaf de Spaanse grensovergang betalen we €1,50 om via prachtige weg maar soms erg smal en lastig met tegenliggers hier te komen. Is wel de moeite waard.
Heerlijk weer. Je kunt achter je camper lekker op gras zitten en van de bootjes en alles wat daarom heen hangt genieten. Aan de andere kant van je camper staat het little rivercafé waar van alles te koop is. De havenmeester komt normaal het stageld ophalen maar was ziek, dan kun je voor zo'n mooi plekje de verschuldigd €7,-- in de bus doen welke aan het informatiebord hangt.
Mooie ruime plaatsen, in de avond lekker rustig. Wandelen en fietsen vanaf de camperplek. Bij ons mapje met informatiefolders achter de ruitenwisser gedaan omdat we blokje om waren.
Mooie plaats met ruimte genoeg. Heerlijk gefietst in mooie omgeving richting Venlo.
We stonden hier op 8 juni een nachtje. Mooi plekje en het vangen van je avondmaal is geen probleem. Ingooien onder de brug en weer een lekkere vis te pakken. Geen zalm vandaag maar polak, ook heel lekker.
Wij stonden hier 15 juni 2015. Mooie zeer rustige plaats in werkelijk prachtige omgeving. We gaan er papegaaiduikers fotograferen.
We stonden hier 21 juni 2015 met prachtig weer op deze super mooie plek, op zo'n beetje het midden van het rondje van Vilhelmina via Stekenjokk naar Strömsund. Je kunt er een bootje huren en vangt met wat geluk een mooie forel. Leuke mensen en alles keurig voor mekaar.
Geweldig! Rust en prachtige natuur. Echt een nachtje blijven staan hier. Wij stonden hier op 20 juni 2015 met prachtig weer.
Sitecode: 19053
Wij hebben hier gestaan 3 juni 2015, niet op deze camperplek maar ook bij de kerk. Daar heb je een mooie parkeerplaats met ruimte genoeg en water bij het kerkhof.
Mooie camping, alles aanwezig en vriendelijke ontvangst. NOK 240 afrekenen voor een nachtje zonder stroom. Heerlijk gedoucht.
We stonden hier op 4 juli 2015 een nachtje op onze terugreis uit Noorwegen. Vriendelijke ontvangst door de eigenaar en zijn vrouw, kregen er informatie over de omgeving en een gezellig praatje bij. De plaats is gratis, we zijn wel zelfvoorzienend, er zijn mogelijkheden voor stroom, water enz. Hebben nog een mooie fietstocht gemaakt, was prachtig weer. We hebben ze bij vertrek een attentie gegeven.
Schenkenschanz is een heel rustig dorp met hoop historie. We zijn via de oude brug in Griethausen hier terecht gekomen omdat de pont bij Düffelward niet vaarde. De camperplaats is een parkeerplaats aan het begin van dorp. Geen lawaai, geen verkeer, geen hangjeugd...rust!! Gratis en midden in de prachtige natuur. Genieten hier.
Midden in het centrum op een rustige plek gratis staan, wat wil je nog meer. Lekker fietsen in de omgeving en de dierentuin bezoeken. Sommige camperaars willen alles voor niets, ga dan betalen op een camping toch!
Fantastische plaats! Lijkt wel een camping. Vanaf hier kun je schitterende fietstochten maken door de natuur, heel bijzonder. Op loopafstand alles voorhanden.