@monal
- 2013
Zeer geschikt om te slapen voordat je de kloof bezoekt. Ik raad aan om daar te slapen en de kloof vroeg in de ochtend rond 9.00 uur te bezoeken en vóór 9.00 uur met de CC te parkeren op de officiële gratis parkeerplaats (niet het betaalde stadspark).
Sitecode: 20306
Zeer goed, rustig en niets op aan te merken. Ideaal voor een bezoek aan Cahors.
geweldig, ik raad het aan
€ 30 per nacht, glooiend terrein. De parkeerplaatsen beheerd door het bedrijf Gouffre de Padirac zijn gratis gedurende het hele bezoek. Gemeentelijke campings zijn betaald en erg duur als u wilt overnachten.
Het doet wat het moet doen, niets anders te zeggen dan: bedankt
De plek is goed gelegen en rustig. Het is er vrij stoffig en we staan vrij dicht op elkaar geparkeerd.
Deze camping heeft alles wat je nodig hebt. De heggen zouden beter onderhouden kunnen worden. We hebben er één nacht doorgebracht.
Prachtige camping, met gratis zwembad in de buurt, winkel met alle benodigdheden, goed restaurant en modern sanitair. Mogelijkheid om de stad te bereiken met de bus, inbegrepen in de prijs. De douchetoegang zou beter aangegeven kunnen worden, er zijn te weinig douches in de spitsuren.
Sitecode: 20353
Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, vooral met het zwembad. Het zwembad ligt wat uit het midden en hoog, waardoor er papier in de toiletten en zeep in de wastafel kan zitten.
Sitecode: 72012
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, eenvoudige camping met alle voorzieningen, flexibel met openingstijden, laatste vertrek mogelijk om 18.00 uur. Zeer goed gelegen