@monal
- 2013
Zeer geschikt om te slapen voordat je de kloof bezoekt. Ik raad aan om daar te slapen en de kloof vroeg in de ochtend rond 9.00 uur te bezoeken en vóór 9.00 uur met de CC te parkeren op de officiële gratis parkeerplaats (niet het betaalde stadspark).
Sitecode: 20306
Zeer goed, rustig en niets op aan te merken. Ideaal voor een bezoek aan Cahors.
geweldig, ik raad het aan
€ 30 per nacht, glooiend terrein. De parkeerplaatsen beheerd door het bedrijf Gouffre de Padirac zijn gratis gedurende het hele bezoek. Gemeentelijke campings zijn betaald en erg duur als u wilt overnachten.
Het doet wat het moet doen, niets anders te zeggen dan: bedankt
De plek is goed gelegen en rustig. Het is er vrij stoffig en we staan vrij dicht op elkaar geparkeerd.
Deze camping heeft alles wat je nodig hebt. De heggen zouden beter onderhouden kunnen worden. We hebben er één nacht doorgebracht.
Prachtige camping, met gratis zwembad in de buurt, winkel met alle benodigdheden, goed restaurant en modern sanitair. Mogelijkheid om de stad te bereiken met de bus, inbegrepen in de prijs. De douchetoegang zou beter aangegeven kunnen worden, er zijn te weinig douches in de spitsuren.
Sitecode: 20353
Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, vooral met het zwembad. Het zwembad ligt wat uit het midden en hoog, waardoor er papier in de toiletten en zeep in de wastafel kan zitten.
Sitecode: 72012
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, eenvoudige camping met alle voorzieningen, flexibel met openingstijden, laatste vertrek mogelijk om 18.00 uur. Zeer goed gelegen
Geweldige locatie, rustig met mogelijkheid tot leegmaken. Dank jullie wel!
moderne en zeer goed uitgeruste camping, vlakbij het meer en ideaal voor fietstochten
Kies voor de zitplaatsen beneden, zeer ruim met alles wat je nodig hebt. Concept tussen camping en camperplaats. sanitair richting de moderne lager gelegen plaatsen, meer op steenworp afstand. mogelijkheid om croissants te bestellen. Ik raad het aan
mooie locatie, rustig en dichtbij het centrum. mogelijkheid om te profiteren van elektriciteit voor 8 euro. (je moet bij de terminal betalen en aansluiten op een stopcontact elders)
zeer mooie camping, vrij eenvoudig maar met alles wat je nodig hebt. elektriciteit zou niet veel ampère moeten leveren omdat onze koelkast altijd wisselde tussen gas en elektriciteit…
we hebben daar overdag de camper geparkeerd om de stad te bezoeken. praktisch en goed gelegen. we hebben het grijze water afgevoerd.
zeer mooie camping, gastvrij, onze plaats had een eigen badkamer inclusief toilet en douche. pas op voor muggen in de vroege avond
warm welkom, aangename wijnproeverij en Monsieur Passot is beschikbaar. eenvoudige ligging, gemaaid gras en rustige plek. geen gemak en gratis. Ik raad deze mooie stap aan
lijkt goed gelegen ten opzichte van het centrum schone toiletten en sanitair elektriciteit 10A nogal luidruchtig vanwege het verkeer behulpzaam en vriendelijk personeel
geweldige locatie, rustig en veilig ideaal voor een bezoek aan de citta alta van Bergamo voor 20€ jammer dat er geen toiletten zijn
zeer goed gelegen en zeer schoon sanitair ideaal voor een bezoek aan Venetië derde bezoek en nog steeds dezelfde mening?
zeer mooie plek om de stad te bezoeken. ik raad aan
leuke plek om Antwerpen te bezoeken, jammer dat het winkeltje gesloten was ondanks aangekondigde openingsuren... een mini-markt ligt op 10 minuten lopen, 5 met scooter. Basis sanitair maar ok. rustig. eerlijke prijs
zeer mooie locatie, vrij en rustig. mogelijkheid om elektriciteit te betalen. aanbevelen
handig om te bezoeken, één spijt: voor € 15 zou elektriciteit kunnen worden inbegrepen. attentie betaling alleen mogelijk met munten of directe ec, maar geen andere creditcard
zeer mooie plek, prachtig strand
Schitterende plek, zeldzaam in Zwitserland.
We kwamen in oktober 2020. Douche met warm water maar geen verwarming, slechts één afdruiprek beschikbaar. 50 .- / nacht voor een cc met twee volwassenen en een kind. slechte waarde voor uw geld. dicht bij het treinstation en goed gelegen voor een bezoek aan Zermatt
goed geplaatst maar maaier om 8.30 uur ... :-( basisvoorzieningen maar schoon en functioneel
onpraktisch omdat gevorderd voor een petanque-toernooi. jammer. Een andere keer misschien ?
Super praktisch en heel praktisch. Het lijkt erop dat cc 4.0!
Goed gelegen en gratis. Er ontbreekt een vuilnisbelt en de cementfabriek maakt vanaf 5 uur een beetje lawaai. Maar de plaats is het waard!
Zeer stil en erg groot. Water en diensten beschikbaar. Jammer dat er niet voor iedereen elektriciteit is. Schoon
We hebben daar niet geslapen, alleen Laon bezocht. De plaats is rustig en goed gelegen. We zouden er geen probleem mee hebben gehad om onszelf daar voor de nacht te projecteren. Gratis en geen gemak
Goed gelegen en gratis. Een beetje lawaai 's nachts van jongeren die naar de grote parkeerplaats aan het strand komen. Maar niets om over te klagen. Functionele terminal. Restaurant en meer vlakbij, bakker 7 minuten lopen in het dorp.
Geweldige plek om te stoppen en de prachtige stad Langres te bezoeken
Zeer stil, goed aangegeven. Handig om te bezoeken dankzij het openbaar vervoer. 12 € per nacht zonder service en 2,60 € per busreis per persoon. Tip top
Geweldige locatie om Bern te bezoeken en te genieten van groene ruimtes
Rustig en praktisch, sanitair om te renoveren. Handig om Tours te bezoeken
Zeer handig, want in de buurt van het centrum van Zürich. Kleine locatie, maar alles is aanwezig. Hoge prijs, maar we zijn in Zürich
Prachtige plek, rustig en schoon. Wifi geadverteerd werkt niet. Geen wc. Geen elektriciteit. Een beetje duur in vergelijking met de voordelen. Maar zeer toegankelijk en aantrekkelijk
Mooie plek voor een stop, goed uitgerust en mooi landschap. aanbevelen
Geweldige locatie, de voeten in het water. Een beetje prijzig gezien de leeftijd van de cp. vriendelijk personeel
Buitengewoon, niets te zeggen. Alles is perfect.
Geweldige locatie voor een bezoek aan Venetië. Zonde om het zwembad extra te berekenen. Hygiëne laat te wensen over. Maar ik kan hem aanbevelen.
Zeer leuke site. Niets mis gewoon mooi en goed uitgerust.
Goed en erg praktisch. We verbleven er 2 nachten omdat onze zoon een toernooi op de ijsbaan net naast de deur had. De plaats is ideaal voor een tussenstop.