@monne44
- 2022
- Ford
September 2026
Een locatie beoordeeld · 15 dagen geleden
Mooie vlakke plaatsen, wel asfalt, dicht bij centrum met veel winkels. Heel netjes! We komen terug
Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Rustige plaats zonder voorzieningen, stonden hier met 3
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Zou er 5 geven als als geen zigeuners aankwamen in de vooravond. ‘ s ochtend kwam politie en moesten ze weg!
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Mooie vlakke plaatsen, ondergrondse afvalcontainer makkelijk te openen met CCP. Hadden gereserveerd, stond vol om 17 uur
Een locatie beoordeeld · 19 dagen geleden
Rustig gelegen, grote plaatsen, wel blokken zetten!
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
Alle comfort aanwezig, makkelijk water lozen en nemen, voorzieningen heel proper. Vriendelijke ontvangst, dagelijks vertrekken er meerdere campers, wij kwamen aan om 11 uur omdat we niet konden reserveren , s’ avonds wel volzet! Geur van kerosine moet je er soms bijnemen! Prima voor op doorreis!
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Sitecode: 196016
Een locatie beoordeeld · 28 dagen geleden
Mooi en proper, bakker 15 minuten wandelen. Kleine supermarkt en we vonden 1 café. Spijtig dat de afvoer voor grijs water en wc verstopt waren, anders ster meer.
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
Sitecode: 2005
10 van de snelweg bergopwaarts (morgen bergaf😜), Geen bakker of superette, alleen een zeer goede kaaswinkel! Water lozen en innemen, proper toilet. En gratis, voor ons ok!
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Sitecode: 198026
Alles wat een kampeerplaats moet hebben! Schaduw onder de bomen, dicht bij stad! WC en douche hebben we zelf bij. Taal kiezen bij betaalautomaat met handige uitleg.