@monstor
- 2024
September 2026
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
Heerlijke plek, geen onnodige toeters en bellen. Kleinschalig en ongedwongen en een mooie uitvalsbasis voor fietstochten en bezienswaardigheden. We komen zeker terug.
Juli 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Heerlijke rustige plek met een prachtig uitzicht op het tantra gebergte. Toilet niet kunnen vinden maar die hebben we zelf ook wel dus dat was geen probleem. Voorzieningen voor vuil en schoon water aanwezig. Geen betaalautomaat gezien maar in de avond kwam er iemand in uniform langs aan wie we konden betalen. 10 euro voor 1 nacht.
Fijne camping, netjes, goede locatie. Voor Tsjechische begrippen wat prijzig. De camper voorziening zijn wat onhandig gelegen, je blokkeert het pad en de toegang tot het toiletgebouw. Wij zagen geen mogelijkheid om grijs water te legen, maar bovenal onhygiënisch dat het schoonwater tappen recht boven het leerpunt van het chemisch toilet zit. We zagen inhoud van iemands toilet in de wasbak kletteren terwijl we schoonwater aan het tappen waren.
2023
Hierheen gereden omdat we een plek dichtbij het meer zochten en alle campings vol zaten. 10 euro betaald aan de bar van het restaurant. het bonnetje dien je achter de voorruit te plaatsen. Het restaurant zelf is ook aan te raden. Ze vragen je geen camper activiteiten uit te voeren. Langs de parkeerplaats loopt het fietspad dat overgaat op de oude kustweg. De autoweg die erlangs loopt wordt Snachts erg rustig. Voldoet voor een nacht.
Prima plek voor een nacht. Lekker rustig vergeleken met beneden bij het meer. Basisvoorzieningen aanwezig, geen drinkwater of wc maar daar is de prijs dan ook naar. We zijn hier beland omdat alle campings vol zaten, hier nog plekken genoeg beschikbaar. De pyramide wandeling hebben we vanuit hier gedaan, deze start bij een koffie tentje om de hoek. De wandeling is een aanrader!