@moodyblue
- 2023
prijs/kwaliteit correct. kalme periode geweest maar alles prima geregeld.water,electriciteit,douches en wc's inbegrepen en piekfijn in orde. broodjesservice en cafetaria met beperkt menu aanwezig. niks op af te keuren.
hondenparadijs met uitgekiend concept. Hier is over nagedacht. Alles aanwezig wat nodig is om jezelf en te viervoeters te trakteren op een topvakantie. Het prijskaartje is wel aan de hoge kant maar hier steekt dan ook heel wat werk in. Als je je houd aan de regels en afspraken (welke logisch zijn) vind je hier alles voor je vakantie met je dikste vrienden. We komen weer.
vriendelijk ontvangen, prijs/kwaliteit dik in orde (106€ voor 2 dagen voor 4 personen, 4 honden, mobilhome,auto,tent en elektriciteit.
picobello. prijs/kwaliteit dik in orde. verharde plaatsen met grasveldje ernaast. de zee, hondenlosloopgebied en kruiningen city op loopafstand. fietscafe in juli erbij, toppertje. wjj keren weer.
Nette douches en sanitair. vriendelijke ontvangst in het havenkantoor.prijs/kwaliteit zeker in orde. vestingstad op loopafstand. buiten wat horeca (op dinsdag veel gesloten) weinig te beleven. wandelen en fietsen in de streek a volontè
uitstekende plek om enkele dagen te staan en het vestingstadje Heusden te verkennen. 2 wc's, 2 douches, 2 combi's voor mindervaliden proper net en gratis. Terrein beveiligd met code. Hondenterrein aanwezig met poepzakjes. Lozen afvalwater, toilet en tanken van drinkwater gratis. stroom te betalen naargelang verbruik. Ik kom terug.
vriendelijke ontvangst, nette camperplaats met alle voorzieningen die je nodig hebt. vele wandel- en fietsmogelijkheden.Komen beslist nog eens terug.