@mooie_plekjes_zoeker
Lid van Campercontact sinds 2020
Vanwege tijgermuggen en onvriendelijke bejegening niet meer
Verborgen pareltje. Heerlijke rustige nacht gehad.
Fijne rustige plek in de Ardennen met vriendelijk ontvangst
Nooit meer. Als je na 22.00 uur aankomt en op een plek gaat staan om de volgende dag af te rekenen dat wordt je met je kinderen gewekt en gesommeerd te vertrekken. Overigens deden wij dat graag want we waren bont en blauw gestoken door alle tijgermuggen die er zaten, en daarnaast alle minivliegjes die door alle roosters en horren heen komen. We zagen iedereen met flesjes deet en insectenwerend middel in de weer
Prachtige hagelnieuwe camperplek! Ruim groen en goede voorzieningen. En vlak aan een mooi strand
Een beetje rommelig allemaal met mager sanitair. Het mooie strand maakt echter alles goed!
gesloten!
Mooi gelegen zwembad met rondom wat appartementen en camperplekken. Het sanitair is alleen wel zeer mager. De nachten zijn koeler en aangenamer dan aan zee wat ongeveer 20 min rijden is. Let wel: ook voor een camper geldt: vertrek voor 10.00 uur. Nergens zo veel Nederlanders gezien op een camping
Fijne koele plek met rustige nachten
Fijne ingecompliceerde plek. keuze uit staan op het veld of apart in vakken. Vriendelijk beheer. je mag de boerderij vrij bezichtigen met de kinderen. Ook nog op een rit met de koets achter de trekker getracteerd over de dijken van Goeree
Eenvoudige camping. Voor kinderen niet veel te doen, behalve een speeltuin. maar prima voor een bezoekje aan het stadje. Wel muziek 's nachts gehad van een tent verderop.
Heerlijke rustige nacht gehad op deze ongecompliceerde plek
Vlak aan zee, aan een mooi strand. Alleen wel jammer dat veel camperaars hun behoefte standaard in de bosjes doen ipv op hun chemisch toilet. Snachts enige geluidsoverlast van wat bars .
Vooral met kinderen de ideale plek
Sitecode: 19766
Wij waren hier net na 8 uur en we werden afgeblaft dat we konden vertrekken omdat de eigenaresse geen zin had om de poort te openen. Daar sta je dan met twee kinderen toe aan een rustplek.
Sitecode: 20937
Prachtige plek met uitzicht op het weiland. Alle faciliteiten in orde. Alles heel gemoedelijk. Ook leuke speelgelegenheden voor kinderen. Wel voorzichtig, het blijft een actief boerenbedrijf en geen kinderboerderij. Denk aan bv schrikdraad, een stier, een haan. Goed toezicht op je kinderen houden en dat is het de prachtigste plek om het boerenleven van dichtbij te ervaren.
Vriendelijk ontvangst, leuke speelplek voor de kinderen. Wel erg lawaaierige weg. Snachts is het stil. Prima voor een overnachting onderweg met kinderen. Prijs wat aan de hoge kant
Prachtig uitzicht rondom onder vogelgezang. Vriendelijk ontvangst en alles tot in de puntjes geregeld. Sanitair momenteel gesloten vanwege corona maatregelen. Mooi wandelen en fietsen direct vanaf de de boerderij zelf. Leuk om een melkveehouderij van dichtbij te beleven met de kinderen. Het enige wat misschien nog mist is een zandbak en een schommel oid.
Leuke plek aan het water. Je kan er kanoën vanaf de camping
Mooie en gemoedelijke charme camping met ruime plekken in het authentieke Groningen vlakbij de vesting Bourtange. Speelvijver voor kinderen met gecontroleerde waterkwaliteit. Voor kinderen gratis fietsjes en skelters te leen.
Heerlijke plaats met wijds uitzicht vanaf de plek. leuke wandel en fietsroutes in de buurt. Vriendelijk ontvangst en ongedwongen. Onze kinderen zijn met de eigenaar eitjes wezen zoeken. Het gezelschap van de Friese hond Lopke kregen we kado. We hadden haar bijna meegenomen
goed gefaciliteerde plek en rustig gelegen
Beetje troosteloze camping. Veel verkeerslawaai. ook goederentreinen die de hele nacht door gaan. best prijzig met 41 euro per nacht exclusief douchemuntjes. het is vreemd dat de tarieven pas de volgende dag bij de afrekening duidelijkworden en nergens gepubliceerd zijn.
weer weggereden. beetje desolaat. gps coordinaten kloppen niet
Geen voorzieningen maar het kost ook niks. Wij staan hier nu 19 augustus 2019 als enige
Handig gelegen voor de surfstranden, maar verder
Sitecode: 71904
Geen faciliteiten, maar uitzicht maakt alles goed. Een van de weinige plekken hier in de buurt waar je überhaupt met een camper mag komen in het hoogseizoen
Rustig gelegen. Geen schaduw en strand niet zo mooi, maar prima voor een nacht
prima overnachtingsplek. overnachten wordt 1 nacht gedoogd. maar zo gauw de carabinieri je betrapt met stoelen of een tafel wordt je onmiddelijk op de bon geslingerd vanwege campinggedrag.
rijdt achterlangs het zandpad op en je staat heerlijk aan zee. geen faciliteiten, maar gratis en een prachtig uitzicht. snachts aardedonker
De toegang is onduidelijk. Niet via de slagboom maar via het hek. Dit lijkt op slot maar je kan het openen. De plek zelf is een topplek voor als je van wandelen houd en kinderen hebt
heerlijk rustige plek. veel wandelaars die hier in tentjes overnachten. er zijn toiletten douches en zelfs een keuken waar je gebruik van kan maken. verder klein restautantje en winkeltje die wel prijzig zijn. mooie vertrekpunt voor wandelingen
plaatsen met mooi uitzicht. in het hoogseizoen uiteraard bezet. sanitair vies. wifi werkt soms wel soms niet en alleen bij het terras. nachten zijn rustig. let op, je krijgt geen rekening maar er wordt wel te veel afgerekend
22 juli en we zijn de enigen hier vannacht. behalve dan heel veel muggen en tijgermuggen. verder water en stroom. geen wifi
Wat een dieven daar! Ze laten je twee nachten betalen terwijl je er maar één gebleven bent. Alleen omdat je je te laat ingeschreven hebt. Nota bene omdat hun kantoor zelf gesloten was. Om over de staat van het sanitair maar te zwijgen. De camperplek 5 km verderop is gratis en biedt mooier uitzicht ook
Mooie plek. Heel erg rustig. 19 juli en wij zijn de enigen. Onterecht
Deze recentie bevat geen tekst.
Wij waren halverwege mei de enige hier. Geen faciliteiten verder