@mooijevaar
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Sitecode: 197350
9 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Er hangt nu een bordje ‘No overnight parking please’. Een afslag verderop is wel een parkeerplaats waar je wellicht mag overnachten. Dat ziet er anders uit dan op de foto’s (achter een oud gebouw met wat grote containers op de plek). Wij zijn doorgereden.
Mooie uitvalsbasis voor een bezoek aan München. Geen voorzieningen, maar wat wil je voor slechts €2,- voor 24 uur? Direct aan de metro gelegen, met de U6 ben je zo in het centrum. De snelweg hoor je goed, de parking zelf is vrij rustig.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Mooie plek vlakbij pittoresk dorpje met pub, wijnhuis, kerk en kasteel. Toiletten redelijk schoon, gaan ‘s nachts dicht. Parkeerplek ligt aan drukke weg, dat kan zorgen voor een onrustige nacht. Voor 1 nacht goed te doen, voor of na de ferry van Dover.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Prima uitvalsbasis (buiten de mileuzone) voor een bezoek aan Bath. Rechte plekken en lekker rustig. wc’s kosten 20 pence (ook met kaart te betalen) en zijn redelijk schoon. Gratis parkeren in combinatie met een busticket naar het centrum (15 min busrit, elke 15 min).
Sitecode: 82084
Zeer mooi gelegen met uitzicht op zee. Binnen 5 minuten loop je naar een leuke pub. De camping bestaat uit meerdere glooiende velden, niet geschikt voor grote campers. Geen vaste plekken. Sanitair is schoon. We kwamen aan zonder reservering, na sluitingstijd. Je kiest zelf een plek. Er was wat gedoe over onze gekozen plek door de buren, dit werd keurig opgelost met uitgebreide excuses van de eigenaar en zelfs 5 pond korting! Aanrader!