@mopat
Lid van Campercontact sinds 2026
OPEN!!!! niet gesloten zoals eerder is gemeld. prima plek om Oslo te ontdekken. wel wat aan de prijs maar dat is logisch midden in Oslo. prima grote plekken en overal stroom aanwezig.

geweldige camping, mooi ruime (camper) plekken, goede en nette faciliteiten met een winkeltje en broodjes, incl. buiten zwembad en zeer mooi gelegen aan het meer, wij waren hier eind juni waarbij het meer 15gr was. als de zon schijnt dan heb je er s’ochtends tot s’avond veel plezier aan. wij zouden 1 nacht blijven maar zijn er 3 geweest.
Sitecode: 19171
prima voor een nacht en uitstekend om met de Metro vanaf hier naar Bergen te gaan. alleen de plekken voor het gebouw hebben stroom, verdere plekken zelfvoorzienend maar wel dezelfde prijs betalen, geeft niet want je kan heerlijk op een makkelijke manier naar Bergen. een bakker zit nog geen 100mtr van deze plek waar je ove(n)r heerlijke broodjes en koffie kan nuttigen, ik zou er voor het ontbijt zeker gezellig gaan zitten. Juni 2026👍
super mooie kleinschalige camping voor NOK390 (6-26) met alle voorzieningen inbegrepen. met camper op verharde bodem, ruimte genoeg op alle plekken. in de buurt is veel te doen, van wandelen tot naar de meest indrukwekkende gletsjers. zeer attente camping eigenaar die graag in de regen alle faciliteiten aanwijst en je uitlegt waar je allemaal naartoe kan.
Sitecode: 196376
HEERLIJK!!!! Geen voorzieningen en daardoor heerlijk rustig, helemaal alleen. Soms rijdt er een auto voorbij maar niemand die je ziet. je kan er heerlijk zwemmen, hele dag zon tot in de vroege avond. betaling geschiet door cash in een zakje of via bankrekeningnummer. Eigenaar staat telefonisch direct voor je klaar. Kabel in het water is geen elektriciteitskabel dus geen paniek met zwemmen. heel veel rust gewenst op deze zeer mooie plek.