@moq
Mooie camping aan de Moezel. Sanitair erg schoon en goed. Fijne douches! Verwarmd zwembad en ruime plaatsen ( aan het water in ieder geval). Vriendelijke ontvangst en keuze was er genoeg wbt de plaatsen.
goede locatie op 10 minuten fietsen van Valkenburg centrum. Net sanitair. Rustige plekken met schaduw, mochten zelf een plek uitzoeken. Geen herrie s nachts. Vriendelijke receptie.
Ruime camping aan het water op loopafstand van het centrum. Rustig, geen geluidsoverlast ofzo. Sanitair mag wel wat schoner.
mooie ruime plaatsen bij een erg mooi vestigingsstadje (langres). sanitair voldoende maar niet echt schoon. over het algemeen rustig op de straatraces na onderaan de heuvel, kan gebeuren.
schoon sanitair. Mooie plek aan de Moezel alleen niet voor ons, waren al vol. Toen ik er om vroeg lachte de wat vermoeide beheerder me uit🫣. Snap ik wel. Plek prima helemaal achterin maar je moet wel reserveren!
leuke camping aan het water met een prachtig uitzicht. schoon toiletgebouw. leuk dat er een jeu de boulesbaan...met ballen en een tafeltennistafel ...met batjes was. Wij waren er half september, erg rustig. Wel reserveren want anders is er niemand bij de receptie
ruime plaatsen. Op loopafstand ( 19 minuten) van centrum. Schone toiletgebouwen

prachtige ruime plekken aan de jachthaven. Aardige havenmeester en zeer nette schone toiletten/ douches. jammer van de WiFi maar daar konden ze zelf niets aan doen. leuk centrum vlakbij en ook heerlijke restaurants.
Mooie locatie aan de jachthaven. Uitstekende uitvalbasis voor fietstochten. Plaatsen bij vol erg krap. Maar 1 toilet en douche. Primitieve lozing van vuil water en wc-cassete in een open strontput, dat kan beter. Afvalcontainer iets verder van de campers plaatsen ivm stank. Wel heerlijk gegeten in het restaurant en de eigenaars zijn erg vriendelijk!!
Sitecode: 20869
Heerlijk rustig gelegen camping met alles erop en eraan. Zeer vriendelijke eigenaars. Complete keuken tot ieders beschikking. Toilet en douche zeer schoon en hygiënisch. Leuke zitruimte en maar 3 km van Den Burg. Dit wordt onze eerste keus bij een terugkeer naar Texel.
veel groen en ruime plekken. schone sanitair en vriendelijke receptie. mooie uitvalbasis voor de prachtige stad Groningen.
Sitecode: 11992
mooie plaatsen.voor de vroegere vogels vlak aan het lauwersmeer. leuke, gezellige, gezamelijke ruimte met gratis koffie of thee. gastvrije eigenaresse.