@moro2022
prima camping. vriendelijke uitbaters. top sanitair. café les sports in het dorp om te eten. ook op de camping iets te eten. warenhuis netto vijf minuten stappen. fietsen op de via rhona . momenteel veel Nederlandse kampeerders. die kennen het hier.
24 euro/nacht zonder electriciteit ( 20 tot 23 augustus. zeer vriendelijk onthaal. eerder kleine camping. mooi zwembad. Broodservice. leuke bar met pizza en andere gerechten naargelang de dag. perfecte omgeving om te wandelen.
links de camping. 40 euro. in meer : 5 euro electriek en 3 euro toeristenbelasting. campers staan buiten de eigenlijke camping op grasveld en moeten zich verplaatsen voor sanitair maar de camping rechts de parkeerplaats op beton. 35 euro all in. vernieuwd sanitair. publiek grasveld ervoor. gekozen voor parkiny 15 mei 2025
aangename camping top sanitair vriendelijke dame zeer goed restaurant
Sitecode: 19430
Bezocht voor 4 nachten midden april 2025 met prachtweer. 25 euro per nacht met acsi-kaart. zeer vriendelijk personeel. voldoende grote standplaats voor vw camper. prachtig sanitair sinds 2024. uitmuntend restaurant.