@morry
Geweldige plek, alles was positief! Bakkerij en slagerij vlakbij! We komen zeker terug!
Een prima kampeerplek, makkelijk te bereiken, maar zonder water- of afvalvoorzieningen. Wel komt er elke ochtend om 6 uur een bakkerswagen langs met allerlei lekkernijen!
Alle parkeerplaatsen waren bezet door auto's!
Ze vragen nu €20 voor een overnachting! Het restaurant is gesloten! We zijn verder gereden!
Geweldige plek, helaas verbleven we hier slechts 1 nacht vanwege tijdgebrek, maar we komen zeker terug!
Mooie parkeerplaats, alles wat je nodig hebt, of niet, is aanwezig! De ingang ligt een beetje verborgen, dus ik heb een luchtfoto gemaakt! Het terrein is omheind en bewaakt. Ik had een klein mankement aan mijn camper, ik kreeg meteen een werkplaats! Het operatorpaar is erg aardig en behulpzaam! We komen zeker terug!
Het enige pluspunt is de ligging tegenover de oude stad, alles is aanwezig, afvalverwerking en stroom, maar verder erg desolaat! 24 euro voor 24 uur voor een zeer hoge prijs, maar de locatie maakt het goed!
Locatie oke, maar kost nu 27 euro, momenteel zonder V+E maar met stroom en douche! Te duur naar mijn mening, ik kan zo naar de nabijgelegen camping!
Verbleef hier meer dan een maand, alles was geweldig, alleen de wifi is ellendig! Kom zeker terug!
Plaats oke, 6 euro van 10u tot 18u, zondag gratis, behalve vuilnisbakken en oud glas geen V+E, zicht op de Trave en oude stad! Excellent!
Niets bijzonders, parkeerplaats is gratis, geen tijdslimiet, elektriciteit en V+E beschikbaar tegen betaling, rustig 's nachts, dicht bij het centrum! Zal weer komen!
10 euro voor niets, uitzicht op de Elbe bedekt door het eiland, geen V+E, de stad is ook geen lust voor het oog, pure afzetterij voor mij!
Wilde hier vandaag blijven, maar de ruimte was helemaal bezet door caravanteams met Franse en Ierse kentekenplaten! De puurste chaos reed vervolgens naar de parkeerplaats bij het buitenzwembad!
Rustige en centrale parkeerplaats, geen V+E, ondanks of juist daardoor een aanrader!
Ik kan me alleen maar aansluiten bij mijn voorganger! Super leuke tuinman of opzichter, mooie uitrusting en dat allemaal voor een donatie! Dit is een mooi voorbeeld van een parkeerplaats!
Doe met me mee, zou zelfs 5 sterren hebben gekregen als het verkeer niet zo luid was, maar het werkt 's nachts!
Parkeerplaats oke, sanitair goed en gratis, elektriciteit inbegrepen, maar geen afvoer voor grijs water en cassette! Te duur voor 180 kronen (25 euro), naar mijn mening!