@mosslman
Lid van Campercontact sinds 2019
Leuke camping in de regio Rioja en een geweldige tussenstop voordat u naar Bilbao gaat. Goede voorzieningen met warm water. Het hele jaar geopend. Veel vaste caravanplaatsen, maar de meeste in goede staat en niet te veel ogen. Misschien een knelpunt voor de grotere campers.
Mooie locatie aan de rivier. ongeveer 10 km buiten Castejon de Sos en de dichtstbijzijnde die momenteel open is. Houd er rekening mee dat de site in Castejon nu gesloten is en in zeer slechte staat is na overstromingen. grote schaduwrijke plaatsen, restaurant alleen geopend in de winter in de weekenden. Veel wandel- en MTB-routes passeren de hoofdingang.
Zeer schoon, twee werkende loos, drinkwater en een stortplaats voor de grote jongens. We zouden bij "Huttopia" hebben verbleven maar konden de weg niet vinden !!! maar alleen passeren zo perfect voor ons.
Leuke camping, grote plaatsen, goede voorzieningen voor kinderen op het terrein, maar de weg naar het strand is smal en kruist een spoorlijn dus niet voor jonge kinderen.