@motje15
- 2019
Wij zijn hier doorgereden, we voelden ons daar niet op ons gemak.Blijkbaar woont daar iemand, met 3 honden bij zich.Rustig zal het dan wel niet zijn.
Ik ben het volledig eens met de vorige review.Een grote parkeerplaats, waar eigenlijk niet veel veranderd op een jaar tijd, behalve de prijs, die is verdubbeld.Wij hebben al op andere plaatsen gestaan, waar we voor minder geld, zelfs kunnen douchen en naar het toilet gaan.Daar waren zelfs wasmachine's en droogkasten(die moeten wel apart betaald worden).
wij geven maar 3sterren, maar eigenlijk is deze plaats er 4 waard.Het is hier heel mooi en rustig gelegen.Er is niets van voorzieningen, maar op een goeie 5 km rijden, met de fiets, is er een winkel.Het grote minpunt was voor ons, de constante aanvallen van muggen.Waren die er minder geweest,dan hadden we waarschijnlijk nog een dag langer gebleven.
Een camping met 2 etages.Onderaan is het veel rustiger, voor het vele verkeer dat passeert aan de baan.Naar het strand gaan, daar moet je een hele klim voor over hebben, maar als dit maar 1 maal per dag is!!! Met de boot naar Dubrovnik was heel leuk.Wij betaalden met onze acsi kaart 30.5 euro per dag.
Dit is een heel mooie camping, met ruime plaatsen.Wij hebben hier 4 nachten verbleven en het is ons heel goed bevallen.We konden hier ook mooie fietstochten maken.Het assortiment in de winkel was ook goed en alle dagen vers brood.Wij vonden de prijs oke, maar we hebben onze kaart van acsi gebruikt, dan valt de prijs nog mee.Wij komen hier zeker terug.
Dit is een heel mooie camping, alles aanwezig en het wordt goed onderhouden.Het restaurant is zeker ook een aanrader.Wij Belgen kunnen goed eten en de porties waren zeker niet klein.Wij waren hier op 23 en 24 mei 2024, toen reed de shuttledienst nog niet.We zijn dan met de camper naar de meren gereden, dat was heel goed te doen.
Wij waren hier op 20 mei 2024 en moeten toegeven, dat het een mooie plaats is.Zoals de vorige reviewers al beschreven alles aanwezig, ook elektriciteit.Sorry voor de mensen die er na ons nog bijkwamen.Wij hadden ons namelijk in de lengte gezet, met onze camper+aanhangwagen.Dat is een redelijke lengte.Maar iedereen paste zich aan en de verlengkabels voor de elektriciteit, werden onder onze camper doorgeschoven.Dit was de beste oplossing voor ieder
Wij probeerden deze morgen hier binnen te geraken, maar het toestel waar men zijn kaart moet tegenhouden, was stuk.Een van de aanwezige camperaars zag dat we niet goed wisten wat te doen en heeft ons uitgelegd, dat we naar een telefoonnummer moesten bellen, dat aan de zijkant van de mast staat.Dit gedaan en via de telefoonoperator zijn we dan binnen geraakt.Voor de rest is alles hier in orde.
Wij zijn hier 2dagen blijven staan, omdat ze rukwinden voorspelden.Dat hebben we gevoeld.Het is hier voorlopig nog een open ruimte,waar je heel rustig staat.Er is mogelijkheid om de cassette wc te ledigen, evenals het afvalwater.Men kan ook water inslaan en er is stroom.Wij denken, dat ze mettertijd, nog zullen verder werken . Voor ons was het zo al prima in orde.
Wij waren hier op 23 en 24 februari en vonden het een goede plaats om te verblijven.Veel is hier niet te doen, maar dan maak je er eens een rustiger momentje van.Roses was wel mooi om naar toe te fietsen en om daar wat rond te wandelen.Men kan zijn grijs water lozen en het wc kan men kwijt, in het ronde gat,op de betonnen vloer.Voor al het andere zijn we toch zelfvoorzienend.Dit was een goede rustplaats.
Wij vonden dit een heerlijke plek om tot rust te komen.De eigenaars zijn super vriendelijk en behulpzaam.Het is wel efkes zoeken, waar het juist gelegen is.Als je op de luchtfoto afgaat, moet je bij het afdraaien van de grote baan, voorbij het eerste huis rijden, tot aan een brede geul, waar vroeger water doorliep.Daarna moet je nog ongeveer een 200m doorrijden naar rechts en dan zal je het wel al zien.Veel succes.
Zoals de vorige reviewer al schreef, dit is een topplaats.Alles is aanwezig, vriendelijke en behulpzame eigenares.Ruime plaatsen en op loopafstand een restaurantje en een winkeltje.En het voornaamste:"heel rustig".
Ik geef de vorige reviewer volledig gelijk.Dit is een plaats om terug te keren.Vriendelijke ontvangst, alles aanwezig en dicht bij de zee.
Dit is een prima c.p. , zeker om Tarifa te bezoeken.Het is de moeite waard om dit te doen, want het is niet alleen surfen, maar je kan hier ook mooie wandelingen maken.De prijs is zeker oke.
Dit was een heel aangename c.p. Rustig gelegen, maar toch alles binnen handbereik.Zelfs hele lange campers, kunnen hier parkeren, met dank aan de gemeente.Er is juist geen elektriciteit, maar de meeste camperaars hebben toch 1 of meerdere zonnepanelen.Zodus wat wil een mens meer.
Wij delen zeker de mening van onze voorgangers.De plaats is met alles tiptop in orde.Pablo is een super gastheer en hij heeft lekkere Sherry, die je eerst kan proeven en dan beslissen om te kopen of niet.Maar ik denk, dat er niet veel personen, aan zo iets lekker kunnen weerstaan.Wij waren hier 3 dagen en alles was 👍😉
Dit is een heel goeie uitvalsbasis voor een bezoek aan Cordoba.Je kan zelf kiezen, welke nutsvoorzieningen je gaat gebruiken.Wij stonden helemaal achteraan, tegen de draad, maar dat was geen enkel probleem.De eerste keer met de fiets naar Cordoba is wel efkes wennen.Je moet eerst een stuk op de grote baan rijden en aan het rond punt kom je maar eerst een fietspad tegen.Het is wel spijtig, dat geen camping gedrag wordt toegepast, het zonnetje top.
Ik sluit mij aan bij de vorige reviewer, het is een heel mooie plek om te staan.Wij hebben hier 1 dag en nacht verbleven, een mooie wandeling gemaakt en rustig geslapen.Dit alles gratis.Proficiat aan de gemeente.
Dit is een mooie c.p. Je staat wel achter traliewerk, maar als je met een camper+aanhangwagen op reis bent, is dit de ideale oplossing.Wij hebben geen last gehad, van het verkeer.Als je op doorreis bent, de ideale plaats.
Heel goede camping, goed restaurant, prijs/kwaliteit oke.De camping ligt aan een grote weg , maar dat stoort ons niet.De prijs klopt wel niet.Zonder elektriciteit is het 19 euro, met elektriciteit is het+ 6.5 euro.Samen dus 25.5 euro per dag.
Het is een heel mooie camping, maar wij zijn doorgereden.De prijs is niet juist, ze vragen 42 euro voor 1 nacht en werken niet met ACSI.Voor ons was dit er een beetje over.
Wij delen de mening van de vorige reviews.Vriendelijke ontvangst,broodservice, gezellige en mooie plaats, juist de prijzen zijn niet meer juist.Wij betaalden 22.60 euro voor 1 nacht, met acsi-kaart.
Wij hebben hier 5 dagen verbleven en we hebben ons geen minuut verveeld.Al de voorzieningen met water, zijn warm en koud.Zoals douchen, afwassen.De electriciteit zat in de prijs inbegrepen.Wij hebben met onze acsi-kaart 19 euro betaald per nacht.Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam.De doucheruimte en de toiletten waren netjes.Het is ook heel goed gelegen, om het eiland te verkennen, met de fiets.Doe zo voort.
Het is niet het mooiste plekje, maar men heeft hier alle voorzieningen, behalve elektriciteit.Ik vind dat de gemeente haar best doet om het te onderhouden.Van de treinen heeft men s'nachts geen last en er zijn 2 winkels in de onmiddellijke omgeving.Zodus wat moet men meer hebben.Als ge luxe wilt,dan moet ge maar op hotel gaan.
Dit is een heel mooie cp.Men heeft hier alles om gelukkig te zijn.Mooie natuur, overdag komen er mensen van uit de buurt, wandelen en samenkomen met hun familie.s'Nachts is het heel rustig en dit allemaal gratis.
wij hebben hier 6 dagen verbleven en de vorige review kloppen.Vriendelijke ontvangst, een mooie plaats, groot genoeg voor onze camper+aanhangwagen.Wij verkozen de oudere douches, omdat men daar zijn kleding kan omhoog hangen,zij waren altijd heel proper.Ieder zijn mening.We hebben ook 2 nachten mogen genieten van een kermis, maar dat geeft niet voor ons.Doe zo voort , gemeente Brava.
Zoals beschreven in een vorige review, is dit een grote parkeerplaats, maar als je het aan de parkeerwachters vraagt, mag je daar verblijven.Je moet wel zelfvoorzienend zijn.De overtocht met de ferry is echt een pluspunt en voor maar weinig geld.De nieuwe camperplaats die in aanbouw is, zal wel met alles in orde zijn, maar wij stonden toch liever aan het water.Je hebt daar een veel mooier uitzicht.
Het is een heel mooie plaats en rustig.Je kan water bijvullen en je wc ledigen in het eerste vissershuisje.Wij denken toch dat het vissershuisjes zijn, het waren ongeveer een 14tal dezelfde huisjes,die daar op het terrein stonden.Het restaurant is zeker een aanrader.
Ik kan niets anders dan de vorige reviewers gelijk geven.Het is een fantastische plaats.Wij stonden op de plaatsen zonder elektriciteit, en vonden het daar nog rustiger.Van hieruit kan men vanalles gaan bezoeken.
Mooie rustige plaats, juist wat lawaai van de bovenliggende snelweg.Wij hebben de goede raad opgevolgd, van een vorige reviewer,om de naambordjes:Playa Fluvial: te volgen en we kwamen vanzelf op de juiste plaats uit.Het was daar zalig vertoeven.
Wij zijn hier toegekomen op 15mei en zijn zeer vriendelijk ontvangen.We hebben 47 euro betaald voor 2 nachten, voor 2 personen en elektriciteit.Het was hier heel rustig en aan het lawaai van de snelweg, kan je zelf iets doen,steek oordopjes in.
Alle vorige reviews kloppen,er zijn zelfs wasmachines, maar de maximale verblijfsduur is niet juist,die is onbeperkt.Wij moeten wel onze medecamperaars er op wijzen, als je geen acsikaart hebt,dan is het geen 18euro, zoals vermeld, maar 42.5euro.Wij hebben dit spijtig genoeg moeten ondervinden.Zie op foto
wij zijn hier toegekomen terwijl het regende,dan is het wel een modderige bedoening.Veel vaste verblijvers,per dag betaal je 7euro +7euro elektriciteit.Als men wil douchen, vraagt men de sleutel in het restaurant,dit is nog eens 2euro per persoon.Wij zijn hier heel vriendelijk en beleefd ontvangen, zelfs door een persoon die goed Nederlands kon.Spijtig van de persoon,die de vorige review schreef, wij blijven hier toch nog enkele dagen.
Hetgeen de vorige persoon schrijft, klopt allemaal. Er is wel 1 nadeel, als je met kleine kinderen komt,de afbakening van de plaatsen, gebeurt door middel van een haag met gevaarlijke doornen. Anders 👍toppie
Een prima camperplaats en een mooie uitvalsbasis om Orvieto en Spoleto te bezoeken (dan moet u wel zelf vervoer mee hebben). U moet wel zien, langs welke weg u het beste boven geraakt. Wij hadden de verkeerde gekozen en vielen bijna stil, halfweg. Maar we hadden ook nog een remorque mee, met een jeep in. 🙄Zeker de moeite waard.
Wij zijn hier begin juli geweest, het was op die moment zeer druk. Van de camping bewaker kregen we een plaats toegewezen, niet ver van de container waar douche en toilet waren ondergebracht. We raden het niemand aan, om daar gebruik van te maken. Bij ons vertrek s'anderendaags, hebben we geen bewaker of eigenaar gezien. Wij zijn wel zo eerlijk, dat we het geld, onder een steen, bij de receptie hebben achtergelaten. Veel geluk
De camping is prachtig en tip top in orde, juist spijtig van de spoorweg, die er heel dicht tegen ligt. Maar met oordopjes is dit te verhelpen. De toiletten zijn gratis en voor de douche moet men jetons kopen bij de eigenaar.
Wij hebben hier 2 nachten verbleven en we kunnen het iedereen ten zeerste aanbevelen. De eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam en weet niet wat hij Kan doen om het u naar je zin te maken. Er zijn goeie douches en toiletten en er is zelfs een was machine. Dit is zeker een aanraden. 👍
Sitecode: 20122
Wij waren heel tevreden over deze plaats, vriendelijke eigenaar, hij wees ons onmiddelijk een goeie grote plaats aan. Want wij hebben ook nog een aanhangwagen mee. Er is ook 1douche en 2 wc, plus men kan een kleinigheid eten ter plaatse. U moet wel nog een fiets of moto bij hebben, want daar zelf is niets te beleven.
Sitecode: 20014
Wij zijn daar te plaatse 2x rond gereden en hebben de area niet gevonden.
Er staat in campercontact aangegeven, dat hier camperplaatsen zijn. Maar dat is niet juist. Grote camping met veel vaste plaatsen .