@moutje
- 2000
16 september en gesloten. dat klopt niet met de omschrijving!
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Leuke locatie, zo bij het chateau, met een enthousiaste gastheer. Hier heerst rust. Prettige ontvangst met info mandje en heerlijke madeleines. Omdat het redelijk kleinschalig is, zijn de voorzieningen sober maar effectief en schoon. Wij hebben het gebruikt als doorreis camping, maar een langer verblijf is zeker mogelijk met het dorpje om de hoek.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Prima doorreis camping. Wel druk in na seizoen. (reserveren lijkt slim) Sanitair is meestal wat de overige gasten, en jijzelf, er van maken. Vandaag zitten er weer een paar asos bij. Tip voor camping houders: In naseizoen moet het gras lekker kort, het is vaak al zo nat.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Prachtige ligging. Vriendelijke ontvangst, ruime plekken.. Voor doorreis of wat langer de moeite waard.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Open camping aan de rand van stadje. Sanitair is zo schoon als de overige gasten het houden, helaas niet zo best. Velden drassig met hoog gras. Voor 1 nachtje prima te doen. Aardige beheerder.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Grote camping. In na seizoen vrij rommelig. Sanitaire voorzieningen zijn voldoende, maar zeker niet super. WiFi werkt prima. Weinig verlichting in de nacht, waardoor je wel een beetje moet zoeken.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Prima plek om stad te bezoeken. Energieke en behulpzame uitbater. Reizen met een hond is lastig met openbaar vervoer. Goed geholpen met regelen taxi naar stad (met hond). Kost rond 7 euro. Toiletten en douches worden gerenoveerd.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Grote camping. Schaduw plekken zijn niet ruim en kortjes bij dichtjes. Vrije keuze op het veld. Voorzieningen ok en voldoende
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Stop is met de 5 sterren zomaar te geven. Sanitair verouderd, matig schoon. Douchen achter een gordijntje? Gras tot je knieën. Verder een leuke camping, vriendelijke uitbater, maar als uitgaat van de sterren een teleurstelling. Het gaat er niet om of je een geweldige tijd hebt gehad, dat kan ook op de parking bij de lidl, maar over de faciliteiten.
Sitecode: 20312
Fijne camping met goede plaatsen met fraai uitzicht. Sfeer is relaxed. Drie sterren om het meer in perspectief te plaatsen omdat vijf sterren (heb ik andere verwachting bij) toch echt te hoog is. Voorzieningen zijn gewoon en goed.