@mp6364
Prachtige camping, ruime plaatsen met eigen stroom- en wateraansluiting. Mooi unisex sanitairgebouw, helaas geen individuele douchecabines, vriendelijke beheerders. We reserveerden online en konden bij aankomst betalen. Goede locatie om Rotterdam, Den Haag en Delft op de fiets te verkennen. De dichtstbijzijnde winkel is in Leidschenveen.
kleine CP met veel vaste campers, maar ook plekken voor korte overnachtingen, voornamelijk onder en aan de zijkant, maar ook er tussen. Washuis boven gelegen, oud aan het worden, maar schoon. Restaurant met heerlijke gerechten (schnitzel, pizza, hamburgers, salade, etc.). Personeel (familiebedrijf) vriendelijk. Kleine badtoegang tot het grote kratermeer aan de achterkant van de CP. Voor 2 personen met camper €23 + €3 stroom
goede sanitaire voorzieningen, paarden lopen vrij rond. Kosten nu in augustus voor 2 personen. met camper €45! Geen elektriciteit mogelijk
ron.nelleke kan mij alleen verbinden, alles is prima, helaas geen WLAN. £22 voor 2 personen en camper per nacht, elektriciteit £3 meer