@mps
- 2012
we zijn afgegaan op de vorige reviews om naar deze camping te komen en alles is gelijk ze het zeggen, wij zijn super tevreden, het is een zeer grote camping maar alles is er super, we hebben zo'n mooie plaats in de schaduw ( want dat wil ik altijd graag), proper en nieuw sanitair, mooi groot zwembad, aan zee, topcamping, we komen net terug van La Vigna, het restaurant naast de camping, dit was TOP! superlekker! wij komen heel zeker terug !
heel goed verblijf gehad op deze camping, zeer vriendelijke uitbaatster die je heel goed alles uitlegt en je helpt met je tickets boeken voor de Plitvice watervallen, sanitair is prima, je kan met de bus een beetje verder voor 4 euro heen en terug naar de inkom van de watervallen, echt een aanrader
zeer mooie grote camping, zon en schaduwplekken, direct aan zee, goed restaurant, zeer vriendelijke bediening, fijn om met de fiets of te voet over het speciaal aangelegde pad naar Primosten te gaan, zo mooi daar! een echte aanrader!
heel mooie camping, direct aan zee, goed restaurant, je kon kiezen, zon of schaduw, heel proper, ze waren constant aan het poetsen, je kan goed fietsen of de taxiboot nemen naar Trogir wat heel mooi is
een heel moelijk te bereiken plaats, smalle wegen omhoog, gevaarlijk als je een tegenligger krijgt, aangekomen vanmiddag op de camping geen schaduw, dus in volle hete zon parkeren en tot overmaat van ramp hing er een briefje op de receptie dat ze enkel nog op maandag, woensdag en vrijdag met de shutllebus naar de Plitvice watervallen reden wat voor ons betekende dat we er 3 nachten moesten staan in de hete zon, we zijn doorgereden
mag je niet meer staan!!!!
veel te duur voor wat het is 30€ betaald voor 1 nacht 12okt 2024 niet voor herhaling vatbaar
20 min gestaan, niemand gezien , uit eindelijk maar terug vertrokken
doods ligt er verlaten bij, bestaat denk ik niet meer !!!!