@mruckes58

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Ik vond het hier erg leuk, grote percelen omgeven door heggen. Schoon sanitair met ruime douches. Zeer vriendelijke manager die erg behulpzaam is.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Zeker 5 sterren alleen al vanwege de locatie, op 400 meter van het strand. Honden zijn daar ook toegestaan. Internet is matig, elektriciteit 10 A inbegrepen. Alleen de prijs is mij niet duidelijk. Op 14 mei 2025 betaalde 1 persoon € 18,54. ?

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

Wat een geweldige plek! Zeer liefdevol ontworpen, schoon en in topconditie. Het is hier heel rustig en de eigenaar is ontzettend aardig en behulpzaam. Ik kom graag terug.

Een van de beste plaatsen die ik ken. Verzorgde percelen op gazon, schaduwrijke plekken. Sanitair geopend in de zomer. Wasmachine en droger aanwezig.

Het is een leuke plek, goed onderhouden en schoon, en het sanitair is ouder maar oké. De plaatsen zijn groot en omgeven door heggen. Wat ik niet begrijp is de prijs: 1 camper, 1 persoon en een hond, geen elektriciteit. € 14,88. Blijkbaar betaalt iedereen hier een andere prijs?

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Mooi veld, in een schilderachtig restaurant met eersteklas eten voor een goede prijs. Niet alle plaatsen hebben elektriciteit, lange kabel vereist.

Ik ben hier voor de 2e keer, een geweldige plek in een zeer mooie omgeving, alles is ongecompliceerd en eenvoudig. Geweldig restaurant met zeer goed eten. Ok, de plaatsen zijn een beetje glooiend, maar dat kan.

Helaas kan ik het niet eens zijn met de andere beoordelingen. Positief: Zeer vriendelijk, goede sanitaire ruimte en zeer schoon. Maar er was geen manier om mijn hond uit te laten, de plaats ligt direct aan een drukke, bochtige weg. Deze kant opgaan is gevaarlijk. Geluidsoverlast van veel motorrijders in het weekend. Ik werd ook gestoord door verschillende sloopauto's tegenover mijn stand.