• Camperlocaties

Fiat
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

onvriendelijke ontvangst camper 2 personen 48 Euro geen restaurant meer wij rijden door

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Jammer dat de plek door een megahek is gescheiden nudisten/textiel het nudistengebied is erg klein geworden en biedt niets de plaatsen zijn oké maar het strand wordt 's ochtends belegerd door textielmensen die met handkarren en ligstoelen duwen wat niet het geval zou moeten zijn ze zouden het textielstrand moeten gebruiken omdat het nudistenstrand al beperkt is

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Fijne plek als je in september een zonnig plekje hebt, de restaurants zijn erg goed en de prijzen zijn redelijk, dagmenu 12 euro, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, de kampeerplaatsen in het bos zijn in de herfst vrij koud maar verder waren we over alles erg tevreden, we komen zeker terug, en de prijs-kwaliteitverhouding was oké.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

We komen hier al 20 jaar en er is niets veranderd, behalve de prijs. 4 comfortplaatsen met slechts 1 waterkolom en geen aansluiting voor afvalwater. Veel dood hout in de bomen, dat bij storm op de plaatsen valt en niet wordt afgevoerd. De restaurants zijn te duur en er is niets voor kinderen. De winkels op de camping zijn ook niet geweldig.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Mooie groene camperplaats voor de camping 14€ stroom inclusief 1 douche 1€ voor 8 min. en toilet direct bij de receptie vriendelijke dame bij de receptie voor overnachting direct aan de snelweg goed geschikt

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Er zijn hier slechts 8 parkeerplaatsen, de rest is alleen voor bussen, geen openbare toiletten, 0,50 cent, 24,00 euro voor een 24-uurskaart bij de automaat met kaart of contant, boottocht naar de krijtrotsen 20,00 euro per persoon

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

De plek heeft alles wat je nodig hebt en is schoon, maar tot 15.00 uur wisselen de mobiele telefoons constant. De dames bij de receptie zijn wat zwijgzaam en zouden wat vriendelijker mogen zijn.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Het huisnummer. Is 45 niet 1? 100 liter water €1 Maar geen riolering of toiletafvoer

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Eén ster aftrek voor de douches omdat er nauwelijks water is en daarvoor is 1 euro toch teveel, verder was alles ok

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Leuke kleine plaats, schoon en rustig, niet aanbevolen in het laagseizoen als je niet mobiel bent. Winkelen is hier absoluut dood, 8 km naar Umag, je kunt hier niet eens brood krijgen en we hebben hier te veel honden vanwege de hitte. hondenbezitters, ik wil niet eens praten omdat ze zich niet aan de regels houden, bijv. aanlijnplicht, we komen niet meer in het laagseizoen en de prijs van 36 euro per nacht is voor ons te duur.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Mooie camperparkeerplaats voor de camping met VE. Grindgrond. Vriendelijk welkom. 27€ all-inclusive bij gebruik van de camping. Wat wil je nog meer.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Super parkeerplaats, 12 €, 1 € douche. Als u elektriciteit nodig heeft, betaalt u een vast bedrag van 5 €. Vriendelijke en aardige telefoniste.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

de plaats is veel te duur. €31 en de creditcard moet ook voor alles gebruikt worden. toegang tot het toilet 50 cent plus douchen 1€, chemie legen 50 cent. alles wat je op het veld doet moet extra betaald worden. zal hier niet terugkomen.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Leuke en behulpzame operators, mooie staanplaatsen, schoon u. grote sanitairgebouwen supermarkt 20 minuten. te voet, kom graag terug.