@mullicamper
- 2015
- Volkswagen Caddy Maxi
- Buscamper
Fijn dat ze open zijn! Het is gewoon weer een WoMo en wij. Douche en toiletten zijn open. Tekortkoming in de douche is geen plankje voor kleding of zeep, verder super warm. Ze gaven ons chips voor de douche. Voor afspoelen, handen wassen etc. is er alleen koud water in de toiletten. Het is duidelijk dat het restaurant momenteel gesloten is.
Nog steeds gesloten, en geen info of ze überhaupt weer open gaan.
Staanplaatsen met uitzicht op het strand zijn te duur tijdens het paasweekend. We zaten op de 4e rij van het strand, maar verder waren er maar heel weinig gasten. Sanitair top en alles schoon. Vriendelijk personeel. Plaats op loopafstand. Gratis WLAN alleen mogelijk in het restaurant. Kleine wandelingen (ca. 12 km +) mogelijk in de omgeving. Gebied is vrij heuvelachtig.
Erg goed. Vriendelijk personeel. Helemaal schoon. Op loopafstand van het stadscentrum. Veel bomen en schaduw. Was behoorlijk vol toen we kwamen en had moeite met het vinden van een redelijk rechte plek voor onze caddy-campers.
mooie centrale camping. Winkels, restaurants, stadscentrum, enz. gemakkelijk te voet of met de fiets te bereiken. Zeer behulpzaam personeel. Geen muggen (misschien hadden we geluk) maar erg winderig (Mistral?), En de percelen waren erg zanderig (te verwachten bijna direct aan het strand).
Perfect voor een bezoek aan de interessante stad en als tussenstop op weg naar het zuiden of westen. Het is niet perfect in zijn voorzieningen - ze zijn een beetje "gebruikt" maar te verwachten vanwege het hoge verloop van reizigers die er passeren en dat het een gemeentelijke camping is (de privécampings doen er over het algemeen meer moeite voor). Het restaurant was gesloten en het ziet ernaar uit dat dat zo zal blijven.
Leuke camping nabij centrum. 6 €/dag voor stroom (we hebben alleen een koelkast van 10 liter!) is een beetje steil. Gemakkelijk de stad in en uit: bus 78 naar metrolijn B in Gare d'Oullins, of bus C10 vanuit Saint-Genis-Laval (10 min lopen van de camping) rechtstreeks naar Place Bellecour in het centrum. 2,40€ enkele reis 1 uur geldig, of 6€ familiekaart 24 uur geldig.