@mway09
- Pössl Summit 640
- 2023
- Buscamper
heerlijke oase van rust en ontspanning. hele aardige uitbaters die met veel geduld en rust alles uitleggen en de perfecte plek toewijzen tussen de vijver, weilanden, kippen en katten. Een droom. Er zijn geen toiletten of douches. Elektriciteit is extra (€ 3 per dag)
Geweldige plek met ruime plaatsen met uitzicht op een korenveld. Zeer aardige telefoniste. Volledige aanbeveling
leuke plek direct aan het water. Leuke strandtentjes recht voor je neus. Een beetje onrustig, maar niet storend begin juni 2023, we hebben heerlijk geslapen. Tip voor Duitse kampeerders: Laad de "EasyPark" app en selecteer het terrein/gebied 4699. Dit scheelt je het zoeken naar de betaalautomaat. Prijs incl. toeslagen € 11,50