@mylittletraveltales
- 2024
nog niet eerder gaf ik een camping 1 ster…we zijn echt wel wat gewend, maar dan was de prijs er ook naar. deze camping is echt diep diep triest, het kan leuk zijn als je naar Lissabon wilt, dan kan je namelijk de bus pakken en daar ben je binnen een uur. echter betalen wij tussen de €40/50 en daar krijg je op deze camping en mini plekje voor, waardeloze douche zonder slot, restaurant wat niet lekker is, veel troep. beloftes worden niet nagekomen.
we stonden hier 2 weken en wat hebben we het fijn gehad! ontzettend lief personeel, het sanitair is brand schoon! we hadden een heerlijke plek onder de eucalyptus bomen. ook zeer geschikt voor kids, onze dochter van 4 heeft de tijd van haar leven gehad! de strandjes op loopafstand maken het helemaal af
het zag er heel leuk uit, helaas dicht tot het nieuwe jaar!
geweldig! van te voren hebben we even gebeld of we terecht konden en ze zijn gewoon open. Echt een schat van een eigenaresse, ze kan ook heel goed Engels en verteld je met alle liefde onder het genot van een wijntje over Lamego! we hebben genoten
super camping, de eigenaar is super aardig. de douches zijn niet super luxe maar wel heerlijk warm en beter dan onze camperdouche die we tot nu gewend zijn! we hebben hier een week gestaan en we hebben ook een avond mee gegeten, ook dit was heerlijk en we betaalde voor 2 volwassenen en 1 kind 35 euro met veel drinken, wijn en bier!
super plek, heel veel ruimte met water voorziening. naast een leuk dorpje, met speelgelegenheid voor kids.
prachtig, we hebben hier 2 nachten alleen maar genoten. overdag gewandeld door het prachtige gebied, en heerlijk in de zon gezeten. er zijn geen voorzieningen, dat was voor ons geen probleem.
helemaal prima! vooral onze kleine meid was blij met de schommel, het uitzicht op de bergen is mooi. personeel is aardig!
heerlijke plek, is gewoon open maar met een stuk of 4 plaatsen. de bomen aan het begin van de plaats zijn weggehaald daarom 4 sterren! verder zit de plek lekker aan het water en een bosje. achter de plaats staan huizen wat zorgt voor een veilige sfeer. wij vinden dit een top plek, onze dochter kan ook lekker fietsen nu we alleen hier staan.
helemaal leuk, een camperplaats maar wel met natuur om je heen!
geweldige plaats! water lozen en vullen is makkelijk, mooie plaatsen en hele lieve eigenaren. ze laten je met rust… bij het woonhuis achter kan je locale producten kopen en eventueel elektra betalen. de €5,00 kun je ook in het brievenbusje achter laten. de diertjes zien er ook blij ook.
nog steeds gratis! nog best druk voor november, je kunt zo wissant inlopen via een achter pad.
helaas niet bruikbaar