@myvann
Lid van Campercontact sinds 2026
Sitecode: 12005
Rustig en heel groen, helemaal niet druk. Geweldige locatie – je kunt zo het historische stadscentrum in lopen! Schoon, met goede badkamers. Er is een gedeelde keuken, wat een fijne toevoeging is, hoewel ik het wel zou waarderen als medekampeerders hun eigen rommel zouden opruimen!
Lawaaierig, druk en niet erg groen, maar wel schoon en goed onderhouden. Een prima plek als je makkelijk bij het nabijgelegen zwembad en de thermale baden wilt zijn. Het ligt wat verder van de wandelpaden, maar dat was onze eigen keuze – we wilden optimaal van de thermale baden genieten op de terugweg. De thermale baden zijn een echte aanrader, maar houd rekening met drukte! Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Geweldige locatie – dicht bij wandelpaden, niet in het drukke centrum, maar er is wel een bushalte direct voor de deur. Groen, natuurlijk, sommige staanplaatsen zijn verhard en hebben stroomaansluitingen. Er is een lichte helling op de weg ernaartoe, maar met een grote camper was dat geen probleem. Mooie houten tafels en een schommel. We hebben een afgelegen plekje uitgekozen – helemaal voor onszelf! De eigenaar is behulpzaam maar niet opdringerig. Schone, eenvoudige badkamers met verrassend ruime douches. Een goed gesorteerde supermarkt naast de camping. We zijn dol op deze plek!