@na*ja
Alles is hier perfect! Je vindt er een plek met uitzicht, uitstekende sanitaire voorzieningen, een klein winkeltje en een fantastisch restaurant boven (reserveer wel!). Een tip: neem de tijd om er te komen; wij raakten verdwaald, wat niet zo fijn was!
We waren er twee jaar geleden en waren deze keer teleurgesteld. Reserveren was extreem moeilijk en de beheerder leek geen controle te hebben over het proces. Veel faciliteiten op de hoofdcamping waren gesloten. De plaatsen aan de overkant zijn mooi en de toiletten zijn prima.
We verbleven hier één nacht en voelden ons erg op ons gemak. Alles wat je nodig hebt is aanwezig: een beetje schaduw, een zwembad, vriendelijk personeel, veel kleine kinderen. Het is hier heerlijk.
Wij verbleven hier 3 nachten om Parijs te verkennen. De camping had alles wat we nodig hadden: ruime, schaduwrijke plaatsen, goed functionerend sanitair, rust en vriendelijk personeel. Als u Google Maps een beetje te slim af bent, kunt u langs de Marne en later langs de Seine rechtstreeks naar het centrum van Parijs fietsen. Probeer zeker ook het kleine danscafé aan de Marne; heerlijk eten en een typisch Franse sfeer.
Het is heerlijk om laat aan te komen en een mooi, vrij plekje onder een boom op een plein te vinden. Bedankt, Alzey-gemeenschap!
goed veld. Strand goed bereikbaar met de fiets. Exploitant erg aardig. douchen tegen betaling. Let op: direct onder de Autobahn. lawaai van de straat is te verwachten.
idyllische standplaats in de middle of nowhere met veel ruimte. op beton of op het gras. zeer vriendelijke eigenaar (die zelfs terugbelt) enige ster aftrek: slechts één douche, die was goed uitgerust! we raden de parkeerplaats aan!
kippen lopen hier nog vrij rond. goede plek om Milaan te verkennen. eenvoudig sanitair. zeer aangenaam verblijf.