@na*ja
September 2026
Een locatie beoordeeld · 22 dagen geleden
Sitecode: 52049
Als je graag kampeert midden in de natuur, dan is dit de perfecte plek. Alles wat je nodig hebt is aanwezig als je op zoek bent naar een eenvoudige, ongecompliceerde accommodatie. We hebben ons erg op ons gemak gevoeld tijdens ons verblijf van twee nachten. Løkken is gemakkelijk per fiets te bereiken en de Noordzee ligt op ongeveer 1 km loopafstand.
Juli 2026
Reserveren was heel eenvoudig en kon telefonisch. Het personeel ter plaatse was vriendelijk. De sanitaire voorzieningen waren prima. Voor ons was het een goede plek om te overnachten. De kleine bar op het terrein wordt gerund door een zeer vriendelijke medewerker.
We verbleven drie nachten op deze fantastische camping. De staanplaatsen zijn erg groot en ruim. De sanitaire voorzieningen zijn prima in orde. Er is een bar op de camping met supervriendelijk personeel. Bordeaux is gemakkelijk per bus te bereiken via Aubagne.
Camping direct aan de Middellandse Zee. Als je wilt, kun je een plekje direct achter de duinen krijgen. Onze plek was ruim en lag naast de sanitaire voorzieningen. De sanitaire voorzieningen waren prima. Er is nu ook toiletpapier. We hebben geen gebruik gemaakt van de andere faciliteiten.
Een prima stadscamping. Alles wat je nodig hebt is er. Een kleine winkel, een pizzeria en zelfs een restaurant in het dorp. Er was ook een zwembad, maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt. De sanitaire voorzieningen waren prima in orde. Je kunt Bordeaux heel snel per fiets bereiken.
De camping ligt in een enorm bosrijk gebied. Sanitaire voorzieningen zijn verspreid over de camping en zijn schoon. De kampeerplaatsen zijn toegewezen. Het was 's nachts wel wat lawaaiig door de vele jeugdgroepen, maar prima te doen. De Atlantische Oceaan ligt op 5 minuten fietsen. Het is een fantastische plek.
We hebben erg genoten van ons verblijf hier. We konden zelf een plekje uitkiezen en vonden een geschikte plek onder hoge dennenbomen. Het fietspad loopt vlak langs de camping. De omgeving is ideaal om de kastelen te verkennen.
Alles is hier perfect! Je vindt er een plek met uitzicht, uitstekende sanitaire voorzieningen, een klein winkeltje en een fantastisch restaurant boven (reserveer wel!). Een tip: neem de tijd om er te komen; wij raakten verdwaald, wat niet zo fijn was!
We waren er twee jaar geleden en waren deze keer teleurgesteld. Reserveren was extreem moeilijk en de beheerder leek geen controle te hebben over het proces. Veel faciliteiten op de hoofdcamping waren gesloten. De plaatsen aan de overkant zijn mooi en de toiletten zijn prima.
We verbleven hier één nacht en voelden ons erg op ons gemak. Alles wat je nodig hebt is aanwezig: een beetje schaduw, een zwembad, vriendelijk personeel, veel kleine kinderen. Het is hier heerlijk.