@nachtster
prima plaats, meteen onder aan het water vissen. zelfs bankjes waar je bij kan staan als je oprijd bent. wij waren er rond 16 uur. staan wel 20 campers in de avond. de weg is dood lopend en erg rustig.
bestaat nog steeds en ook gratis! erg handig
prima plaatsje voor een nachtje. rustig en plaats genoeg
we kwamen om 22:05 aan, ja er is een Stelplatz maar niet duidelijk wat te doen als er niemand mee is. allemaal bedrijven rond de kleine parkeerplaats. misschien leuk als je overdag aankomt, maar laat op de avond geen aanrader wij zijn door gereden.
Sitecode: 19191
Super en rustige plaats, onderaan bij de haven. Wc aanwezig. 100 NKR zonder stroom 150 NKR met stroom. Vissen kan direct voor de camper.
Mooi je camping met machtig uitzicht op de gletsjer. Netjes en de eigenaar woon net de berg op, aardige en behulpzaam. De gratis boot en kano verhuur is super. Alleen vissen lukt niet van de wal dus moet je het water op. Vergunning kost 50kr voor een dag. Wij met 2 kinderen en camper zijn 330nkr voor 1nacht kwijt. Prima prijs.
Uitzicht is prachtig, Lillehammer is goed te doen te voet en de schans omhoog is echt een klim. Vond de prijs 200Nkr voor vanaf 15:00/8:15 erg hoog en het was erg droog toen wij er waren dus stoffige ondergrond. Helaas geen afval container.
Prima plaats 240nkr voor 1 nacht met de camper. Niet slecht, gratis WiFi wat de Kids erg waarderen. Dus dit jaar geen verplichting qua aantal dagen.
Prima plaats, de zee is heerlijk om in te zwemmen. Je staat op de parkeerplaats en hier is speciaal voor 5 campers een plaats. Betalen via een app, gaat ook prima.
zeker de beste en schoonste camping die we gehad hebben met onze reis door de Hebrides. geen mooi uitzicht maar een goede uitvalsbasis. top camping.