@nafets
- 2007
Geen water of elektriciteit, geen water, slechts 12 camperplaatsen, niet meer toegestaan om in de lengte te parkeren (verboden te parkeren-bord), straffe wind en veel kitesurfers, maar verder erg rustig en een prachtig uitzicht. Momenteel nog steeds gratis.
We zijn aan veel gewend. Het charmant beschreven sanitairgebouw is schoon, maar voor de prijs van €40 en de extra douches is het jammer. De camping ligt aan een weg die om de 30 minuten (tussen 5:30 en 22:00 uur) door meerdere auto's en vrachtwagens wordt gebruikt vanwege de nabijgelegen veerboot, wat een behoorlijke geluidsoverlast veroorzaakt. De plaatsen worden aan elke gast toegewezen.
Zeer schone camping, zeer aardige, behulpzame, Duitstalige beheerder. De plaatsen aan het water/de rivier zijn allemaal bezet door vaste kampeerders. Maar als je op de weide staat, heb je nog steeds uitzicht op de rivier. Prijs camper, 2 personen Elektriciteit 350NK, douche 20NK. Wij komen terug
De prijs van € 25 heeft alleen betrekking op 2 personen met een kleine tent zonder elektriciteit. Met camper of auto € 39,- inclusief stroom. Voor overnachtingen van minder dan 3 dagen komt er € 5,- per dag bij. Het restaurant is al geruime tijd gesloten wegens gebrek aan personeel. De parkeerplaatsen zijn alleen geschikt voor voertuigen onder de 8 meter en zijn relatief klein.
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Zeer aardige eigenaren, parkeerplaats gewoon ok, douche en toilet in een kamer kleiner dan 1m2 en uit de "naoorlogse periode" in de kelder een absolute no go, zeker niet geweldig. Ook geen warm water. Naar mijn mening is € 18 inclusief elektriciteit zonder andere V+E te duur. We zouden daar zeker niet weer verblijven.
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
leuke camping voor een paar nachten, zeer schoon en verzorgd, ook dit jaar weer onder nederlandse zeer ongecompliceerde en zeer vriendelijke leiding. graag weer
De plaats ligt direct naast het voetbalstadion. gratis, maar ook geen aan- of afvoer. Zeer rustig 's nachts, met de tram in het centrum snel. Het adres (München ???!) Klopt niet, je moet de coördinaten volgen.
We zouden het ook 6 sterren geven. Zeer aardig, door een familie gerund personeel dat zeer behulpzaam en ongecompliceerd is. De sanitaire voorzieningen waren nieuw en zeer schoon. heerlijk weer!!!!
waren er op 24/06/21. De plaats en toiletten zijn verwaarloosd, niet schoon en verwaarloosd. In vergelijking met het vorige verblijf in Oostenrijk en Kroatië, waar de toiletten de hele dag schoon worden gehouden voor minder geld in Duitsland, veel te duur (2 personen + WOMO zonder elektriciteit of douche hier € 27). Douches met chip volgens tijd, elektriciteit forfaitair € 3. Meestal rustig 's nachts ondanks de nabijgelegen straat. Broodjes in de ochtend ter plaatse, restaurant ook (niet op bezoek
2020
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Eigenlijk een hele fijne plek, maar bij de inschrijving kwam het antwoord na een vrije plek: "Heb je gebeld, we zitten vol!" maar ze wilde een kijkje nemen toen ze een plekje vond. Feit is echter dat de ruimte op deze of de volgende dag niet vol was. Er waren meer dan 20 vrije plaatsen. Het lijkt daar oplichterij te zijn (zie ook eerdere opmerkingen). De plaatsen zijn erg groot, zonder problemen zouden 2 Womo's voldoende ruimte hebben.