@nalaleila18
Er was elektriciteit en water beschikbaar. We waren echter zelfvoorzienend. Heel rustig. Perfect voor één nacht.
We voelden ons er erg ongemakkelijk. De plek lag vol met afval en de politie patrouilleerde. Er liepen verdacht uitziende mensen rond. Het was absoluut niet geschikt voor ons met kinderen en honden! We zijn verder gegaan.
Gesloten op 03-04-2026, honden niet toegestaan.
De laatste parkeerplaats voor Cap Arkona. Voertuigen hoger dan 3,10 m moeten zich melden bij het VVV-kantoor (open van 10:00 tot 16:00 uur), anders herkent de slagboom ze als bussen (€ 30). Parkeren tot 8 uur kost € 10. Overnachten kost € 20. Er zijn openbare toiletten in de buurt. Zeer rustige en schone locatie.
Parkeerplaats met overnachtingsmogelijkheid. Gratis. Je moet schuin parkeren. Lidl tegenover, perfect voor één nacht. Het was erg rustig en schoon tijdens ons verblijf.
We waren met z'n vieren. Koud water om handen te wassen. Douche (4 minuten) €1. EasyPark €28/nacht. Geen drinkwater op het terrein. Het lozen van grijs en zwart water is niet eenvoudig, maar wel te doen. Toch een prachtig mooie locatie.