@nancyyy
- 2025
Augustus 2026
Wat een heerlijke plek was dit onder de appelbomen. Zeer vriendelijke mensen. Hier kom je lekker tot rust. Supermarkt op loopafstand. Beekje loopt langs achterde campers langs en er was een privé dompelbadje. Die hadden we echt nodig met het hete weer. Maar ook schaduw genoeg. Sanitair idd ouderwets maar schoon en heerlijke douche. 3 nachten hier gestaan.
Top locatie. Als je een 3 gangen menu nuttigt bij het hotel sta je gratis. Zeker de moeite waard. Mooie wandeling gemaakt. Ligt ff buiten de route B500 maar zou het zeker adviseren.
Wij vinden het een heerlijke camperplaats. Genoeg ruimte om je camper heen een watertappunt erbij en elektra ook meteen bij de plaats. Ziet er allemaal erg verzorgd uit. Zelfs nu het zo warm is is het flgras netjes groen ipv geel. Bij de receptie genoeg info en fiets en wandelroutes die je kan gebruiken. Dorpje is op loop afstand en voor ons ook altijd een pluspunt. We komen hier vast en zeker nog wel een x een weekend. Ga zo door.
Mei 2026
Wat een heerlijke plek om te verblijven. Zelf een plekje mogen uitzoeken. Heerlijk uitzicht. ondanks het iets mindere weer mooie route kunnen fietsen (deels fiets11steden). En Joure bezocht. Alles is aanwezig voor een fijn verblijf. Top.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Een mooi nette camperplaats nu al en ze zijn nog bezig met het realiseren van een nieuw sanitair ( staat nu een tijdelijk blok wat ook prima is) en binnen verblijf. Kan niet anders zeggen dat wij hier een paar dagen hebben genoten. Je zit meteen aan fietsroutes en natuurgebied om te wandelen. Top
Mooie plek. Helaas hadden wij 2 slechte dagen kwa weer maar even goed lekker gewandeld. Nette sanitair met een muziekje erbij. Gratis warm water en douche. Broodjes kunnen besteld worden voor de volgende dag. Ideaal. Vriendelijke eigenaar kwam zijn rondje doen. Komen ws nog wel een x terug om te fietsen in de omgeving.
Heerlijk verblijf gehad hier. Aardige mensen. Super schoon sanitair. Werken met muntjes voor warm water en douche geen problemen mee. Met 1 muntje redt je het makkelijk. Tegenover de camping zit een Restaurant/hotel. Onze vrienden zaten daar. Heerlijk gegeten. Ideaal. Lekker gewandeld en gefietst. Met de veerboot naar de overkant van de Lek. Top.
Wij hebben net onze 1e camper overnachting in ons eigen camper in Nederland hier beleefd. En dat was top. Mooie grote plaatsen. Inchecken via zuil. Code voor de douche en wc. Warm water met muntjes. Je loopt zo het dorp en Drents-Friese Wold in. Ons is het goed bevallen. Wie weet tot ooit.