@nanieis78
Een fijne, rustige plek met functionele douches en toiletten. We betaalden € 25 voor een overnachting met elektriciteit en gebruikten een pinapparaat. De vriendelijke dame (de moeder van de eigenaar) spreekt helaas alleen Zweeds, maar de communicatie via de mobiele telefoon verliep prima. Er is een grote gemeenschappelijke ruimte met een kleine keuken. Toiletten en een afvoer voor grijs water, evenals vers water, zijn ruim aanwezig. Helaas konden we geen afvalverwerking vinden, vandaar slechts 4 sterren.
Zeer vriendelijke beheerders en een rustige, ruime camping met diverse aparte ruimtes. Het sanitair is zeer schoon en modern.
Zeer goed onderhouden camperpark. Zeer vriendelijke beheerders. Ik geef het momenteel slechts 4 sterren omdat er momenteel slechts één douche en één uniseks toilet is voor 50 plaatsen, maar er wordt momenteel gewerkt aan de bouw van meer toiletten en douches. Er zijn tal van recreatieve activiteiten voor alle leeftijden beschikbaar.
Zeer schone en mooie camping, prachtig uitzicht, vriendelijk personeel, kleine kiosk aanwezig. Helaas was er geen grijswaterafvoer zoals vermeld in de beschrijving afgesloten.