@nellydemandt
- 2016
- Knaus Half integraal Sky ti
- 2020
mooie rustige camperplaats. vriendelijke ontvangst. gezellig koffieuurtje. alles wat een camperaar nodig heeft is aanwezig. mooie omgeving omgeving fietsen wandelen en motor te rijden.
Henry en Irene, we hebben weer genoten van jullie mooie plek. Vers brood in de morgen. Heerlijke warme douche . En alles is al gezegd.
Wat een super team. Ze helpen je overal mee. Alles is al gezegd. We komen zeker terug.
Sitecode: 91992
Alles wat een camperaar nodig heeft is hier. En alles is al gezegd. Andre haalt elke morgen vers brood. We komen zeker terug.
Mooie gratis CP aan de rand van t dorp. Bakker en supermarkt in de buurt. De 5 plaatsen waren bezet. Er zijn nog 3 gedoogplekken voor de camperplaats waar wij stonden.
Rustige nacht gehad. Alle voorzieningen afgesloten. Kleine supermarkt. Je moet t brood de dag van te voren bestellen.
Mooie gratis CP bij sportcomplex. Als t complex in gebruik is kan je van t toilet gebruik maken. Rustige nacht gehad. Maandagavond stond er een pizzawagen .
We hebben niets toe te voegen op voorgaande reviews. Geweldige CP en eigenaren. Welkomspresentje, vuurkorf op zaterdagavond en (gratis) broodjes op zondag.
Prachtige CP. Tussen de bossen op een mooi grasveld. Alles wat een camperaar nodig heeft is er.
Wij wilde hier 2 nachten blijven maar t werden er 5. Wat een mooie plek. Sanitairgebouw, was ruimte met wasmachine , afwasruimte: alles zelf gebouwd met larix hout. Evenals sauna, hottub en schuur voor de dieren. Mooi uitzicht op de bergen. Heel vriendelijke eigenaren. We komen zeker terug.
Mooie CP in klein rustig dorp met bakker en restaurant. Alle voorzieningen zijn er maar in de winter is alles afgesloten.
2 nachten hier gestaan met nog andere campers om de mooie stad en baai te bezoeken. Er staan ook een paar oude langkampeerders. Wij hebben ons veilig gevoeld. Service onder de brug.
Prachtige CP aan de rand van t mooie dorp. Alles wat je nodig hebt is er. Bakker 10 min lopen. Kleine supermarkt in t dorp. Ga zeker eten bij Casa Carmona. De 2 zussen koken authentieke Spaanse gerechten met verse producten.
Mooie CP om Sevilla te bezoeken. Ruime plaatsen. Vriendelijke ontvangst. Wij betaalden €18.00 .Hierbij is alles inbegrepen. Minpunt was dat er geen stroom was ivm overbelasting van t net. Daardoor geen warme douches en geen werkende wasmachines.
Wat een mooie plek. Als je van rust en natuur houdt moet je hier zijn. Alles wat je nodig hebt is er. Wij komen zeker terug.
mooie CP voor overnachting op doorreis. Rustige nacht gehad.
Goed voor een nacht op doorreis, rustige plaats, af en toe komt er een trein langs, maar niet in de nacht.
prima plek met alle voorzieningen, behalve stroom. Tram naar centrum stopt tegenover CP. Wel wat verkeersgeluiden.
Grote parkeerplaats naast sportveld. We hebben ons hier veilig gevoeld.. Op loopafstand van t historisch centrum, wat op de wereld erfgoed lijst staat. Prachtige studentenstad, de universiteit staat ook op de wereld erfgoed lijst. Verder geen faciliteiten, maar als camperaar heb je die ook niet nodig.
Prima plek om de stad te bezoeken. Wel wat geluidsoverlast van het verkeer. Ik geef de " parkeerwachters" wel iets. Ze houden een oogje op je camper en dat is zeker iets waard.
prachtige gratis plaats met mooi uitzicht,vlak bij t gezellige dorpje. lozen grijs water en toilet, drinkwater aanwezig. De Spanjaarden brengen hier t weekend door en dan geld de regel : geen campinggedrag niet. Zij maken er echt een uitje van, zo gezellig. Van hier uit prachtige motor tochten gemaakt . De witte dorpen route.
200 mtr voor de CP is een grote ommuurde parkeerplaats, bedoeld voor festivals, op deze plaats mag je overnachten. Wij stonden hier met 30 campers. Vuilnisbakken buiten de muur. Politie komt regelmatig patrouilleren. Altea is een prachtig oud stadje, Mooie boulevard met gezellige restaurantjes.
Mooie plek vlak bij t strand. Schoon sanitair. de bus naar Valencia stopt voor de camping. Bakker in t dorp. Supermarkt gesloten.
op deze parkeerplaats mag je niet meer overnachten. de gemeente ambtenaar vertelde dat het onveilig was ivm inbraken.