@nellylillybiggy

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Het personeel spant zich in op het grind...het evenement was midden onderin. waar een laat orgaan. Dan was er 's avonds om 23.00 uur muziek bij het kampvuur. ...nooit meer verder best aardig

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Er stond hier niks geschreven, ook niet op de website. Het zwembad is gesloten. Ik had een reservering en op zondag hebben ze niets gezegd. Er stonden ook andere mensen op onze plek. Voor 18 euro hadden we geen stroom of water gekregen, maar hadden we de volle prijs moeten betalen. Het antwoord was: we kunnen er niets aan doen. Geen korting hier, nooit meer. Het personeel is vriendelijker omdat de drukte is afgenomen en er de hele nacht geen lawaai meer is, eindeloos. Nooit meer.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

De prijzen kloppen niet, wij betaalden 31 euro zonder elektriciteit, voor de ander 1 euro extra voor water. Verder een leuke plek

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Leuke plek, maar de prijs is 12 euro voor 24 uur.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

De plaats is niet meer beschikbaar. Rijd er niet naartoe. Je wordt weggejaagd

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

mooie parkeerplaats waar alles werkte. Leuke parkeerexploitant direct aan de Donau. Terrein beveiligd. Gewoon perfect

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Jammer van de plek... er stonden 4 caravans en 2 stacaravans permanent geparkeerd, dat kon je zien. Ze maakten alleen gebruik van de eindberging en trokken verder.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Het is normaal dat er lawaai is buiten de parkeerplaats. Alles is aanwezig. Dicht bij de oude stad. Maar ondanks het verbod kunnen hier caravans geparkeerd worden. De politie heeft niets gedaan en heeft ze daar achtergelaten. Verbod op caravans.

Receptie vriendelijk. Geweldige plek, maar je moet de prijzen hier wijzigen. 16 euro. Elektriciteit 4 euro.

Nul punten voor de onbeschaamdheid van zoiets, iedereen moest naar beneden, er was geen teken dat er morgen een evenement was. De organisatoren kwamen pas om 18.00 uur om snel op te ruimen. Ze hadden morgenochtend ook borden kunnen uithangen Maar niet op deze manier. Het maakte ze niet uit waar ze heen gingen. De aangegeven plaats zat vol. Het was nog 40 kilometer naar de volgende. Ik kom hier zeker nooit meer.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Het is moeilijk om binnen te komen. Er staat een dame voor die alles onvriendelijk blokkeert... Hoewel veel gratis was... daarvoor zijn er cp die vriendelijker zijn

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

mooie parkeerplaats rustig 's nachts.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

geweldige plek. Rustig voor doorvoer ... De haan was schattig.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

mooie schone parkeerplaats.. je zou er vroeg moeten zijn had de laatste om 16.00 uur gekregen want velen staan er al weken....

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

De jongere receptiedame is meer dan onbeschoft. De klant is koning. We hadden 7.50 Womo hoewel er veel vrij was, kregen een ruimte van 6 meter die een verlaging aan de voorkant had... hoewel er naast 9 meter is.. hadden voor 2 personen 29 euro betaald zonder stroom. als hij niet zo dicht bij de stad was geweest, had ik hem meteen verlaten. voor een nacht ok. de plaats verder schoon.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

mooie parkeerplaats ... aangegeven voor Womos. een prachtig uitzicht.

Sitecode: 82092

prachtig in de natuur aan het meer. zonder uitrusting maar dat heb je daar ook niet nodig..... Het is ook een plek voor mensen die net van de fiets zijn gestapt omdat je daar ook kan staan Wij zijn 3 dagen doorgereden om te relaxen

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Op loopafstand van de oude stad.Het is leuk dat de stad dit biedt... vond het daar leuk... behalve een camper die zei dat zijn plaats daar was, je moet de andere kant op kijken.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prima plek gehad 1 nacht op doorreis. De stad kon controleren of anderen ook plek hebben. Aangezien er maar 8 campers uit de omgeving stonden geparkeerd dus de anderen moesten door, jammer dat we echt geluk hadden

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Sanitair en geweldig uitzicht, er zijn alleen grote weilanden op een grasveld niet meer. een splitsing zou passend zijn .

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Een leuke plek 10 euro hard geld voor de automart.de gebruikelijke watercassette per 1 euro....hier is veel autoverkeer via parkeerplaatsen achteraan en ook voetgangers in de ochtend met honden die alles tussen de mobieltjes door laten.. . ook het e-laadstation in sommige auto's erg luid. ok voor één nacht. .

kost nu 20 met alles ... leuke plek om te verblijven maar niet meer. is bij de jachthaven exploitant probeert hard. nieuw gemaakt.

was hier 5 jaar geleden, dicht bij het strand, rustig 's nachts, veel auto's overdag ... 500 meter ervoor is er ook een parkeerplaats die 's nachts stiller is

De gemengde parkeerplaats is mooi aangelegd op de dag rustig. Maar vanaf 23.00 uur gaan jongeren in het busje knallen in de richting van de stacaravan. Tot de mooiere dagen zetten mensen in auto's de radio's op volle toeren aan. dag alles in orde de politie doet alleen 's ochtends de ronde en om 20.00 uur zijn we de volgende dag verder jammer

Sitecode: 81932

zou 0 punten geven, zou hier 5 euro moeten betalen voor 10 vers water. Dat is pure afzetterij... grijs water ook 5 euro. Ik ging naar de volgende veel leuker en vriendelijker

Sitecode: 19689

Er is water, elektriciteit en afval, wat wil je nog meer? Geweldig lunchbuffet. Wat wil je nog meer. Slechts één kassier achter de vuilnis was totaal onvriendelijk, had voor 2 dagen betaald en leerde me dat dit alleen voor klanten die hadden betaald. Met de bon haastte ze zich .was waarschijnlijk niet haar dag

Het is een mooie parkeerplaats, je kunt er winkelen in de Citti etc. Het enige wat me stoorde was dat het alleen als parkeerplaats werd gebruikt door mensen met het Kiel-kenteken, we hadden geluk dat iemand uit Beieren net links.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

schoon vriendelijk en behulpzaam. Ook heel erg bedankt voor de hulp met de huurauto, hier heb je alles wat je meer wilt.

Geweldige plek aan de rivier. Op loopafstand van het centrum Aardige en behulpzame havenmeester. Schoon. wat wil je nog meer. Snelle wifi...

Het zou een geweldige plek zijn. Er zijn hier grote schepen die het grijze water laten stromen en een open vuur maken. Zelfs het toilet legen in de struiken. het is jammer van de geweldige waar we op reden

prachtige plek aan het water, groot park speeltuin voor kinderen. Prima voor honden... stadje op loopafstand.Jongeren laten gewoon hun auto zien als ze voorbij rijden.Als je het niet leuk vindt, ben je beter af in het verpleeghuis

Er is hier niets meer dat eruit moet worden gehaald

een mooie parkeerplaats op een rustige locatie ... geweldig uitzicht. met de fiets te voet snel in het dorp het dorp heeft veel te bieden

prima voor tussenstop. schoon met veel groen

Voor deze prijs waren er betere. De weg naar het toilet 's avonds was donker. De grindstenen waren te groot. Dankzij Corona was het vol. Een pluspunt alleen aan de overkant is op de dijk.

We stonden zondag op maandag. Parkeerplaats binnen maar het is vervelend dat vanaf 12 uur iedereen uit het gebied geleegd en bijgevuld is gratis