@nelrob
Gisteren
Een locatie beoordeeld · 1 dag geleden
wat een fijne plek! we zijn fantastisch opgevangen na onze crash met de camper! niets was teveel, zoveel liefdevolle hulp was hartverwarmend. heerlijk zwembad, sanitair schoon en ruim voldoende, en heerlijk gegeten in t restaurant. we komen zeker terug!
September 2026
5 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Leuk klein campinkje, bestaat nog. Aanrijd routegaat over colletjes, met onze camper van ruim 7 meter goed te doen. Camping ligt hoog! en is dus beduidend koeler dan de lagere gebieden. Dorpje aardig, speciaal voor de wandelaars onder ons mooi gebied. Sanitair netjes en voldoende. Magnetron en waterkoker te leen bij de receptie. Deze is weinig open, zie foto.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Fijne plek, veel schaduwplekken ( nu 36 graden, dus fijn). Lekker restaurantje voor de kleine snack trek. Zwembad open tot eind september. Minpuntje de wat drukkere weg.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Heerlijk gegeten, prima plek om te staan. De 3 sterren zijn omdat het aan een drukke doorgaande weg ligt, met aardig wat geluid.
Juni 2026
zie vorige reviews! en bovenal: ga gewoon voor de gezelligheid, want dat is t, met dikke dankie aan de eigenaars. goed om te weten: grijs water loos je in het dorp bij de verzorgingsplek.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

fijne, prima betaalbare camping. Beheerders doen hun best om je jouw favo plek te geven. receptie spreekt frans, duits en engels. Zonde om hier alleen doorheen te suizen voor die ene overnachting. Bezoek de Valrhona chocolade fabriek, wandel naar Tournon( overkant vd rivier) en ga zeker even n ijsje eten bij de ijszaak aan de boulevard. echt fantastisch ijs! onder de eerste brug door, open vanaf half 2.
Mei 2026
mooie plek, veel schaduw, lozen van grijs water en toilet. langs een doorgaande weg, waar het verkeer ook s’nachts toch wel doorgaat. Kortom: niet echt voor lichte slapers……..