• Camperlocaties

• tiktok

Partner van

@nenonv

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

We hebben hier 4 nachten met de camper gestaan. We hebben erg genoten. Het sanitair was elke dag super schoon en groot, genoeg ruimte voor iedereen. Het eten in het restaurant was ook lekker. Je kon voor 17:00 uur broodjes bestellen voor de volgende dag. Die broodjes waren vers en lekker. Je kon ze van 8-10 uur ophalen na 10 uur gingen de broodjes in de verkoop. De mensen die er werken waren ook allemaal erg vriendelijk. Wij raden de camping aan!

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

prima camping als uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. super vriendelijk ontvangst! hele lieve vrouw die van alles vertelde waar je heen kan en gezien moet hebben. deze mensen draven en vliegen voor je, om het je naar het zin te maken! schoon en netjes sanitair. wij komen hier graag een keer terug!

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

fijne camping, super ontvangst! was eigenlijk vol geboekt, maar er was nog een heel mooi plekje voor ons! schoon sanitair! klein winkeltje waar je s’avonds ook crépes kunt eten. dicht bij het dorpje waar je ook een bootje/kano of fietsen kunt huren.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

voor wie niet veel eisend is, een prima uitvalsbasis om de streek te bezoeken! vriendelijke eigenaar, weet veel van de omgeving, en als je het vraagt neemt hij ook ontbijt voor je mee. schoon sanitair!

Een locatie beoordeeld—12 maanden geleden

Sitecode: 91914

wat een mooie en nette camping!! netjes en schoon sanitair! wij kwamen hier eerste paasdag op de bonnefooi heen, en hadden gelijk een mooi plekje! wij komen graag nog een keer langs!

Een locatie beoordeeld—12 maanden geleden

mooie en netjes kleine camping, sanitair netjes en schoon. we kregen ook nog een leuke en lekkere paas attentie!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

leuke en nette camping, sanitair schoon en netjes. vriendelijk ontvangst!! en spreken Nederlands. aan een riviertje waar je lekker in af kan koelen! ook hebben ze een broodjes service!

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

wij hebben hier twee nachten gestaan, super service! er was geen plaats, maar de eigenaar had nog een noodplekje waar we mochten staan, en omdat er mensen die hadden gereserveerd niet kwamen opdagen, mochten wij op die plaats staan, echt super! sanitair was eenvoudig maar netjes en schoon. leuke zwemvijver erbij.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

leuke rustige camping met een zwembad, tennisbaan en een foodtruck. vriendelijke ontvangst bij de receptie, ook is er een broodjes service. sanitair wat verouderd maar netjes en schoon. ook kan je tegen betaling de was doen. 10 min wandelen naar het dorp, waar je evt met de trein naar Clermont-Ferrand kan.mooie omgeving! wij snappen niet dat dit doorgaans gebruikt wordt als doorreis camping, zonde.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

kleine rustige camping, vriendelijk ontvangen, nieuw en netjes/schoon sanitair gebouw! je kunt gelijk het bos in lopen, heerlijk!

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

mooie rustige camping, nieuw sanitair gebouw, lekker verwarmd en heel netjes en schoon, ook een fietsenhok waar je de fietsen veilig voor de nacht kunt stallen, tevens opladen! camping eigenaar heel vriendelijk en gastvrij!! wij kunnen deze camping echt aanbevelen!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

nette camping, aardige eigenaren en we stonden met camper en gezin incl stroom voor 16.50, je kunt er ook nog lekker eten voor normale prijzen