@nes_s
Heel mooie grote camping met alle voorzieningen en veel activiteiten. De sanitair blok die het dichtst bij onze camper was, was idd erg verouderd met heel onhandige douches (alles wel schoon). We hadden al snel de gewoonte om 1 blok verder te gaan om te douchen en die was veeeeeel beter.
Zeer onvriendelijke man aan de receptie, onbeschoft zelfs. Het sanitair was verouderd maar vrij ok. Ligging in een heel bosrijke omgeving. op zich een mooie plek, maar de manier waarop we ontvangen werden maakte niet goed hoe ik werd afgesnauwd dus we zijn de volgende morgen meteen vertrokken.
Wat een prachtige plek!!! Als alle check outs gedaan zijn om 11:00 starten ze met inchecken van nieuwe gasten. Er waren er ongeveer rond 10:00. even geparkeerd op de parking tegenover de camping (tegen betaling) om te gaan aanschuiven. Ontvangst was heel erg vriendelijk! Na inchecken, ga je zelf op zoek naar een plekje. wij vonden er al snel een, groot genoeg voor onze camper met aanhanger. Sanitair en andere voorzieningen zijn dik in orde!
prachtige plek, vriendelijke eigenaars. heel fijne camping voor kinderen! geen camper service maar die vindt je gemakkelijk in de buurt.
prachtige plek aan het water, vriendelijke eigenaar, speeltuintje in de buurt.