@netnot

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Een zeer gunstige halte vanaf de veerboot van Newhaven naar Dieppe, 45 kilometer van de haven. Hoewel er geen diensten meer zijn, is het nog steeds een aangenaam dorpje.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Bedankt aan de laatste commentator voor het advies over de toegang, het werkte perfect. Een geweldige locatie.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Kleine camping met een zeer onbeschofte dame bij de receptie. Toen ik de prijs vroeg, prikte ze in een papiertje op de balie en vervolgde haar gesprek met een vriendin. Ze bleef niet.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Zeer vriendelijk personeel. Rustieke camping. € 18,50 per nacht voor een camper, twee personen en elektriciteit. Dichtbij de strandbars en restaurants.

Prijs was 15€ per nacht tot 1 oktober, daarna 8€ per nacht. Betaal bij de meter met kaart. Parkeerwachter paradeert minstens twee keer per dag om tickets te controleren. Te duur voor zeer eenvoudige faciliteiten.

Sitecode: 19613

Mooie plek het is een schande over de geur. Niet zo slecht aan de achterkant van de parkeerplaats. Nog twee nachten gebleven.

We zijn hier ook ingebroken. Jammer als we hier graag zien maar het heeft niet afgeschrikt is van terugkomst.

Het positieve, leuke locatie en diensten. Het negatieve. Muziek schettert tot 03.00 uur. Parkeren langs de weg en verkeer dat dag en nacht voorbijgaat. Smoke poring uit een soort fabriek en als klap op de vuurpijl gewekt door 3 zeer luide Spaanse dames die tegen elkaar schreeuwden. We zijn nooit meer weg. Teleurgesteld.

Mooie nieuwe plek: zoals gezegd bij het kanaal. Het was slechts 3 € voor 24 uur: elektriciteit en water extra. Accepteert alleen CC bij de slagboom. Grote afgebakende plaatsen. Enig wegverkeersgeluid op afstand. Al met al een uitstekende plaats.

Hoewel een Acsi-site is het goedkoper zonder kaart op 12 € inclusief water en douches: elektrische extra. Weggeluid vanaf ongeveer 5 uur. Geen uiteengezet plots dus een beetje wisselvallig. Ok begin juni, maar weet niet wanneer het druk is.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Centrale locatie. 5 € per nacht buiten het seizoen. Zeer populair erg geplet. Onbewuste mensen parkeren zo dichtbij dat je je deur niet kunt openen. Lawaaierig vanwege de locatie van de weg, het busstation en de hele nacht blaffende deuren. Schaamte.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Ben hierin ingebroken.