@newbies71
mooie omgeving, alle faciliteiten aanwezig (stroom, douche ect.) enige minpunt is dat het veld alles behalve vlak is. het was zoeken naar een nog iets wat recht stukje maar ondanks de oprij blokken stonden we nog steeds scheef.
wij werden hartelijk ontvangen door de bewoner/eigenaar. mochten zelf kiezen tussen een plekje op het gras of op het grind. er is een serre/buiten kamer waar gebruikt van gemaakt mag worden. hier is ook water aanwezig en stopcontacten. geen stroom bij de camper. sanitair aanwezig, schoon en met een heerlijk regendouche. aanrader!
mooie camperplaats met (bijna) alles wat je nodig hebt. douche, toilet, stroom en nog eens op een mooie plek. op de achtergrond hoor je de snelweg maar dit vonden wij niet storend. werden hartelijk ontvangen door de bewoonster. voor herhaling vatbaar!
als ik meer sterren kon geven had ik het gedaan. een gratis plek met voorzieningen. toilet aanwezig, netjes schoon. chemisch toilet kan geleegd worden en er is een waterpunt. de nacht is heerlijk rustig. komen zeker nog een keer terug!
mooie camperplaats met genoeg ruimte. in de middag aangekomen en nog genoeg keuze voor een plek. lekker de stoeltjes buiten. hartelijk welkom bij het zwembad waar je de kosten van €4 per nacht betaald. Zwembad was tot 20.00 geopend en tot die tijd kan je gebruik maken van de toiletten. douchen kan tegen betaling (€3). kortom prima plek en goede rustig nacht!